What’s up sensei? What’s cookin’?

Φοβόμουν ότι πεινάω επειδή έφυγα από το σπίτι το πρωί χωρίς να φάω πρωινό. Από την άλλη, σκέφτηκα ότι κάθε μέρα το ίδιο κάνω, άντε στην καλύτερη, αν δεν έχω αργήσει να ξυπνήσω, το πρωινό μου να είναι πλούσιο σε νικοτίνη και καφεΐνη (όποιος θέλει, μπορεί να με προσλάβει part time role model – τα παιδιά σας έχουν εξασφαλίσει την επιτυχία λέμε).

Όταν αργότερα, μετά τον δεύτερο καφέ, συνειδητοποίησα ότι το πρώτο πράγμα που διάβασα σήμερα ήταν ένα αφιέρωμα του Alex Hoffman για manga με θέμα το φαγητό, οι φόβοι μου διαλύθηκαν και η επίσκεψη που είχα προγραμματίσει στο σούπερ μάρκετ για προμήθεια κορν φλέικς και γάλακτος μετατέθηκε (κάπου μαζί με την προγραμματισμένη επίσκεψη για εγγραφή σε γυμναστήριο).

Κάντε λοιπόν μια βόλτα από το Manga Widget και διαβάστε κι εσείς το απολαυστικό post του Hoffman, μόνο μην το κάνετε με άδειο στομάχι, γιατί ενδεχομένως σας ανοίξει η όρεξη.

Σε αυτά που διαβάσατε, εγώ θα προσθέσω και το Manga Cookbook, το οποίο μπορεί να μην είναι manga, έχει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες συνταγές, με τις οποίες μπορείτε εύκολα να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας (και όταν λέω τους φίλους σας, δεν εννοώ τους φίλους σας…). Επίσης, πρέπει να σας πω, από προσωπική εμπειρία μιλώντας, ότι αν το κάνετε δώρο σε κάποιον, θα τον υποχρεώσετε να σας μαγειρέψει ή να αισθάνεται τύψεις που δεν το έχει κάνει ακόμα… Συμφέρει ^^