Christmas At The Gates!

Ναι κυρίες και κύριοι, είναι επίσημο πλέον! Η πόλη έχει αρχίσει να φοράει τα γιορτινά της! Έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνιση τους τα πρώτα λαμπιόνια, τα πρώτα στολισμένα έλατα (πλαστικά και μη), ενώ σίγουρα το φαινόμενο θα λάβει τις διαστάσεις επιδημίας, δίνοντας μια λίγο πιο ευχάριστη και κάπως πιο χαρούμενη νότα, στη καθημερινότητα μας…

Βέβαια, όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χαριτωμένο αμπαλάζ, μια φτηνή αφορμή για “πνευματική ανάταση”, δια μέσω της οδού της υπερκαταναλώσεως, η οποία συνήθως έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ποια κρίση (όχι αυτή η τελεσίδικη της DC); Ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει από τέτοια – άμα είναι να τα σκάσει, θα το κάνει!

Καθότι λοιπόν είμαστε Έλληνες, και δη αναγνώστες comic, κάτι λίστες σαν αυτή του Tom Spurgeon του Comics Reporter, μας είναι απολύτως χρήσιμες. Ο Spurge κάνει τις (πραγματικά πολλές) προτάσεις του – οι οποίες είναι το λιγότερο αξιόλογες – καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα γούστων και προτιμήσεων. Σε όποια “παράταξη” και αν ανήκετε, σίγουρα θα βρείτε κάτι που κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, ή ίσως θυμηθείτε κάτι που είχατε καταχωνιάσει στα βάθη της μνήμης σας, ως καλή επιλογή για μελλοντική αγορά.

Όπως και να έχει, πολυσυλλεκτικές λίστες σαν αυτές έχουν πάντα το δικό τους, ξεχωριστό ενδιαφέρον!