Μικρές χαρές για μια Κυριακή απόγευμα…

Μπορεί το παλιό γνωστό κομματάκι των Kinks να μιλάει για καλοκαίρι, το οποίο φαντάζει πολύ μακριά, αλλά όποτε το ακούω, για κάποιον περίεργο λόγο, η Δευτέρα μου φαίνεται λιγότερο άσχημη.

Επειδή, όμως, μπορεί να μην σας αρέσουν οι Kinks, ή και να σας αρέσουν, το Sunny Afternoon να μην έχει το ίδιο εφεδάκι και σε σας, σκέφτηκα να σας πω δυο μικρά νέα (ή όχι και τόσο νέα) για να βοηθήσω να τελειώσει λίγο καλύτερα η Κυριακή σας.

Αυτό που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία, είναι ο 20ος τόμος του FULL METAL ALCHEMIST. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί μπορεί να το έχω βάλει εδώ, μάλλον τα Ιαπωνικά σας δεν είναι σε φόρμα. Μη στεναχωριέστε όμως, μπορείτε να κάνετε ένα απλό κλικ εδώ. Και όταν καταφέρετε να μαζέψετε το σαγόνι σας από όσα δείτε, να ξανάρθετε για τα υπόλοιπα!

Ακόμη και αν δεν ξέρετε Ιαπωνικά, θα παρατηρήσατε την ημερομηνία, έτσι δεν είναι; Ναι, ναι, πολύ σωστά καταλάβατε, τον Απρίλιο, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ιαπωνία, ο δεύτερος κύκλος του FULL METAL ALCHEMIST!

[πηγή: Anime News Network]

Αν, από την άλλη, είστε από αυτούς που μισούν θανάσιμα τη Hello Kitty, μάλλον σας έχω φοβερό blog να επισκέπτεστε και να μην αισθάνεστε μοναξιά! Το Hello Kitty Hell, είναι το blog ενός τύπου, του οποίου η γυναίκα λατρεύει σε τέτοιο βαθμό τη “χαριτωμένη” γατούλα, που τον αδήγησε να εκφράσει το μίσος του γι’ αυτή (τη γατούλα, όχι τη γυναίκα του) με αυτόν τον τρόπο. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι δουλειά μπορεί να έχει η Hello Kitty στο Comicdom, σας πληροφορώ ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα comic strip εκεί έξω, άρα έχει θέση εδώ. Σε περίπτωση που δεν σας έπεισα, παίζω το δυνατό μου χαρτί, και σας παρουσιάζω το Hello Cthulhu, ένα κανονικό, κανονικότατο, web comic, στο οποίο πρωταγωνιστές είναι η εν λόγω γατούλα και ο τύπος με τα πλοκάμια.

Ελπίζω να βοήθησα…