Ντεμπούτο του Hickman στη Marvel

Οι πιο παρατηρητικοί από εσάς (ή, έστω, όσοι ακόμη διαβάζουν τα Marvel Previews) ίσως παρατήρησαν ένα νέο όνομα στο line up της Marvel.

Πρόκειται για τον Jonathan Hickman, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Brian Bendis στο σενάριο του νέου ongoing series, SECRET WARRIORS. Ο δημιουργός των THE NIGHTLY NEWS και PAX ROMANA θα είναι ο ένας εκ των σεναριογράφων της σειράς που θα αφορά τον Nick Fury και την ομάδα των Caterpillars.

H συμμετοχή του Hickman στο SECRET WARRIORS είχε ανακοινωθεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Το μόνο που μένει να δούμε (σε μερικές ημέρες) είναι το κατά πόσο θα τα πάει καλά ο Hickman, ο οποίος μέχρι τώρα “έπαιζε” μόνος (ειδικά στον τομέα του σεναρίου), μέσα σε ομάδα. Και κατά πόσο το αιρετικό στιλ γραφής του θα προσαρμοστεί (ή θα χαθεί;) σε έναν τίτλο της Marvel.

Προσωπικά, η συγκεκριμένη ανακοίνωση με απογοήτευσε, γιατί σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δω στο άμεσο μέλλον μια ακόμη προσωπική του δουλειά. Εκτός, βέβαια, αν ξεκινήσει πάλι τις αργοπορίες (όπως στα PAX ROMANA και TRANSHUMAN) και η Marvel δεν τον αντέξει πολύ…