Miller: Επιστρέφει στη Σπάρτη ή πάει στο διάστημα;

Πολύ κοντά σε μια ακόμη συνεργασία βρίσκονται ο Frank Miller και η Odd Lot Entertainment, μετά την κινηματογραφική μεταφορά του THE SPIRIT. Ο Miller φημολογείται πως θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει μια νέα ταινία, με πρωταγωνιστή τον Buck Rogers.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, μάλιστα, η Odd Lot (η εταιρία παραγωγής του THE SPIRIT) βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Nu Image/Millenium, την εταιρία που πρόσφατα απέκτησε τα δικαιώματα του BUCK ROGERS.

Αν, λοιπόν, όλα τα παραπάνω αληθεύουν, θα πρέπει πιθανότατα να περιμένουμε ένα νέο take στο δημοφιλή sci-fi ήρωα, με τη… σκοτεινή υπογραφή του Miller.

Ωστόσο, το “μέτωπο Miller” δεν κλείνει εδώ. Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες πως ετοιμάζει ένα δεύτερο (κατά πάσα πιθανότητα spin-off) 300, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για μια νέα ταινία. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, το sequel του SIN CITY ετοιμάζεται να μπει στο στάδιο της παραγωγής.  

Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι μετοχές του Miller στο Hollywood βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα ύψη, οπότε και ο ίδιος δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη…