Προσφορές και New Year’s Eve Party στο Comicworld

Τα καταστήματα Comicworld μπαίνουν και αυτά σε εορταστικό mood και διοργανώνουν New Year’s Eve Party, καθώς και έναν διαγωνισμό, με δώρο έκπτωση 20% σε κάθε αγορά!

Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Τα καταστήματα Comicworld και το comicworld.gr, γιορτάζοντας μαζί σας τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου χρόνου, με χαρά σας ανακοινώνουν την Christmas Find the Secret Word προσφορά τους! Όσοι από εσάς έρθουν για τα γιορτινά σας ψώνια και μας πουν το μαγικό όνομα που βγαίνει από τους παρακάτω αριθμούς, θα κερδίζουν 20% έκπτωση στις αγορές τους.

10,17,9,18,19,15,21,5,17 / 10,17,9,13,3,10,11 – κάθε αριθμός και ένα γράμμα του ελληνικού αλφάβητου!

Η έκπτωση ισχύει για όλα τα προϊόντα των καταστημάτων μας (εξαιρούνται προ-παραγγελίες, συνδρομές, κρατήσεις) και θα ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, όπου και θα κορυφωθούν οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί στα Comicworld!

Στις 31 Δεκεμβρίου, θα σας περιμένουμε από το πρωί μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων μας στις 6 το απόγευμα για να ανταλλάξουμε ευχές στα New Year’s Eve Party μας! Όπως κάθε χρονιά, όλη μέρα θα σας προσφέρουμε αναψυκτικά, ποτά, εδέσματα και γλυκά και στο τέλος της θα κάνουμε την καθιερωμένη μας κλήρωση και θα κόψουμε την βασιλόπιτα μας! Δώρα έκπληξη για αυτούς που θα πετύχουν το φλουρί!

Θυμίζω ότι τα δύο καταστήματα Comicworld βρίσκονται Σόλωνος 29 & Αν. Παπανδρέου στο Χαλάνδρι (τηλ. 210-6856070) και Αγ. Βαρβάρας 1 & Ξενοφώντος, στον Κορυδαλλό (τηλ. 210-4957843). Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε και το site τους.