Τα “Best Of 2008” Των Δημιουργών

Μαθαίνετε τόσες ημέρες ποια θεωρούμε εμείς τα καλύτερα, κάνατε κι εσείς τις δικές σας επιλογές, καιρός είναι να μάθετε και τα αγαπημένα comics των ίδιων των δημιουργών (αλλά και άλλων επαγγελματιών που ασχολούνται με το χώρο) για τη χρονιά που μόλις έφυγε.

Κι επειδή ακόμη χωνεύω τη βασιλόπιτα (μαζί με το φλουρί), λέω να αφήσω το δύσκολο έργο της συγκέντρωσης των λιστών με τα αγαπημένα comics κάποιων από τους κορυφαίους ανεξάρτητους δημιουργούς, στο The Daily Cross Hatch, το οποίο έχει ετοιμάσει μια τεράστια λίστα. Που να παίρνεις Πρωτοχρονιάτικα τηλέφωνο τον Tony Millionaire, τον Kyle Baker, τον Jeffrey Brown και τον Matt Kindt και να τους κάνεις ένα σωρό ερωτήσεις; Άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα…daily-cross-hatch

Επίσης, με την υπερπολύτιμη βοήθεια της Λήδας Τσενέ, ανακάλυψα και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες λίστες. Έτσι, οι fans του Jeff Smith (BONE), μπορούν να μάθουν τις δικές του προσωπικές επιλογές για τη χρονιά που έφυγε, ενώ, όσοι επιθυμούν να δουν το 2008 μέσα από τα μάτια δημιουργών και άλλων ανθρώπων του χώρου, μπορούν να επισκεφθούν το Comics Reporter. Εκεί θα δουν ποια θεωρούν τα σημαντικότερα γεγονότα του περασμένου έτους δημιουργοί όπως ο Fred Hembeck, ο Paul Pope και ο Tom Spurgeon.