Tα νέα covers του FABLES

Τα δύο covers του FABLES για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο (issues #83 και #84) παρουσιάζει αποκλειστικά το IGN.

Σιγά το πράγμα, θα μου πείτε. Τα δύο αυτά covers, όμως, αποτελούν το ντεμπούτο του Jοao Ruas, του αντικαταστάτη cover artist του James Jean, ο οποίος, όπως είχε ανακοινωθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποχωρεί από τη μηνιαία σειρά, μετά από 81 issues.

fables-covers

Ο 27χρονος Ruas θα ξεκινήσει τη δουλειά του στο FABLES, με την έναρξη του πρώτου crossover στην ιστορία της σειράς. Πρόκειται για ένα crossover τριών τίτλων: ένα νέο mini series που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο (THE LITERALS), το JACK OF FABLES και το FABLES.

Στο IGΝ, επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, ως προς τους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή του Ruas, αλλά και το μέλλον του FABLES, δια στόματος του Bill Willingham.

Ο James Jean, τέλος, όπως αναφέρει στο blog του, αυτή την εποχή ασχολείται με την έκθεση των έργων του στη Jonathan LeVine Gallery, στη Νέα Υόρκη. Η έκθεση έχει τον τίτλο KINDLING και διαρκεί μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου.

Κι επειδή ο James θα μας λείψει (έχει σχεδιάσει, άλλωστε, μερικά από τα καλύτερα covers ever), ιδού ένα βιντεάκι με σχέδια του ίδιου και animation του Jared Purrington.