Όταν ο Οbama συνάντησε τον Spider-Man

Δεν δηλώνει μόνο ο Οbama φαν των comics, αλλά και η βιομηχανία φαίνεται ότι βρήκε νέο θέμα να ασχολείται… Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού κατάφερε να συσπειρώσει δημιουργούς και αναγνώστες στην προεκλογική του καμπάνια, έκανε ένα πέρασμα από την IDW, προ εκλογών, και έσφιξε το χέρι του Dragon του Eric Larsen, ήρθε η στιγμή να συναντήσει και τον “your friendly neighborhood Spider-Man”.

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του δημοφιλούς Obama, αφού κάποιοι άλλοι Πρόεδροι της Αμερικής, όπως ο Κένεντι, έκαναν χρόνια μέχρι να καταφέρουν να συμπρωταγωνιστήσουν με τον αγαπημένο μας ήρωα.

Στις 14 Ιανουαρίου η Marvel θα κυκλοφορήσει το Αmazing Spider-Man #583, με θέμα την ορκομωσία του νέου Προέδρου. Όταν κάποιοι θα επιχειρήσουν να σαμποτάρουν την εκδήλωση, ο Spider-Man θα κάνει την εμφάνισή του..

asm583_obamavariant

O Joe Quesada, φανερά χαρούμενος που “ένας φαν του Spider-Man κατάφερε να μπει στο Λευκό Οίκο”, δήλωσε: “Όταν μάθαμε ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος είναι φαν του Spider-Man, αμέσως καταλάβαμε ότι αυτές οι δύο σημαντικές φιγούρες έπρεπε να συναντηθούν με κάποιο τρόπο στο Marvel Universe. Ιστορικές στιγμές σαν και αυτή πρέπει να απεικονίζονται στα comics μας, γιατί ο κόσμος της Marvel είναι μέρος, και βασίζεται κατά πολύ στον πραγματικό κόσμο”.

Τι έχει να πει άραγε ο Obama με τον Spider-Man; Η συνέχεια εδώ.