So, What’s This “Star Wars” About?

Φαντάσου το εξής σκηνικό:

Βρίσκεσαι σε μια συγκέντρωση, όπου είναι μαζεμένος διάφορος κόσμος, οι περισσότεροι από αυτούς άγνωστοι σε εσένα. Όπως συμβαίνει συνήθως, σχηματίζονται πηγαδάκια, στα οποία λαμβάνουν χώρα casual και ανώδυνες συζητήσεις, γενικού ενδιαφέροντος. Ένα ιδιαιτέρως αγαπημένο θέμα είναι το σινεμά. Τί ταινίες έχεις δει, ποιοί σκηνοθέτες σου αρέσουν, ηθοποιοί, κ.λπ. κ.λπ.. Εσύ, ως γνήσιος fan, λες σε κάποια φάση ότι σου άρεσε το STAR WARS. Ο γρύλος στον ώμο σου δεν σε προλαβαίνει και είσαι αναγκασμένος να εξιστορήσεις την υπόθεση τριών ταινιών (τρεις γιατί είσαι hard-core!) μέσα σε λίγα λεπτά.

Φαντάσου τώρα το ανάποδο σκηνικό:

Είστε ένα μάτσο geekια μαζεμένα, έχετε στριμώξει μια ταλαίπωρη κοπέλα και την αναγκάζετε να εξιστορήσει την υπόθεση και των τριών ταινιών (δεν θα τα ξαναλέμε, τρείς είναι οι ταινίες!), χωρίς να έχει δει ποτέ της ολόκληρη ούτε μία από αυτές. Το αποτέλεσμα θα ήταν περίπου όπως το παρακάτω video:

[vimeo 2809991]

Φέρε τον εαυτό σου στη θέση της κοπέλας και προσπάθησε να εξιστορήσεις την υπόθεση μιας ταινίας, ή ενός comic, που δεν έχεις δει/διαβάσει ολόκληρο. Ότι ψιλοθυμάσαι και ότι έχεις ακούσει δεξιά κι αριστερά. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξίσου αστείο. Μπορείς μάλιστα να το κάνεις ένα ωραίο mp3 (ή κι ένα βιντεάκι) και να μας το στείλεις!

Αν κανείς από εσάς διαλέξει το STAR WARS, παρεμπιπτώντως, μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι ο R2D2, μετά τις ταινίες, έπιασε δουλειά σε bar:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RuxkuzXUl0k]