Top 5 Daredevil Runs/Creative Teams

Το Daredevil είναι ίσως ο μοναδικός τίτλος της Marvel που είχε σταθερά καλό επίπεδο ακόμα και στα τραγικά mid-90s. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αν δει κανείς τους δημιουργούς που πέρασαν από τον τίτλο τα τελευταία 30 χρόνια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα καλύτερα creative teams:

(#168–191) Frank Miller: Για πολλούς είναι το απόλυτο DD run, αυτό που καθόρισε το μύθο του Daredevil, και που, ακόμα και σήμερα, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους δημιουργούς που εργάζονται στον τίτλο.

dd179

(#206-226) Denny O’Neil – David Mazzucchelli: Οι ιστορίες του Denny O’Neil ήταν αρκετά διαφορετικές από του Miller, πιο εσωτερικές, με πιο πραγματικούς προβληματισμούς, και τελικά λιγότερο προσβάσιμες από το ευρύ κοινό. Δε θεωρώ ότι βρήκαν την αναγνώριση που τους άξιζε.

dd206

(#227–233) Frank Miller – David Mazzucchelli: Ο Miller επιστρέφει στον τίτλο που τον ανέδειξε και συναντά τον καλύτερο penciller που πέρασε από αυτόν. Δυο κορυφαίοι δημιουργοί συνεργάστηκαν στο απόγειο της καριέρας τους. Το αποτέλεσμα ήταν το Masterpiece, η καλύτερη ιστορία Daredevil ever και ένα από τα καλύτερα super-hero comics όλων των εποχών.

dd231

(#250–282) Ann Nocenti – John Romita Jr / Lee Weeks (στα #284–291): Ίσως όχι τόσο καλό σε σύγκριση με τα προηγούμενα runs, και πάλι, όμως, είχαμε καλές ιστορίες με καλό artwork Romita – Weeks. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Typhoid Mary πρωτοεμφανίστηκε εδώ.

dd256

(#292–300) DG Chichester – Lee Weeks /  Scott McDaniel (στα #319–327): O Chichester ξεκίνησε με back to basics προσέγγιση: Bullseye, Hand, Kingpin. Εξαιρετικές ιστορίες, ενώ οι παλαιότεροι θα θυμούνται ίσως το χαμό που ακολούθησε με το Fall from Grace (και θα προσπαθούν να ξεχάσουν το Tree Of Knowledge)

dd2931

dd319