The Greatest Fan Film Of All Time?

Τι δουλειά έχει ο Lion-O στα γενέθλια του Stan Lee; Γιατί ο Superman χαράζει το φεγγάρι; Πόσες φορές ακόμη θα πεθάνει ο Batman; Έχει κάνει σεξ η Rogue; Τι θα μπορούσε να πει ο Flash με την Emma Frost;

Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα καυτά, ομολογουμένως, ερωτήματα βρίσκονται σε ένα σχετικά πρόσφατα ολοκληρωμένο fan film, του οποίου οι δημιουργοί (οι ίδιοι τύποι που έφτιαξαν το BATMAN’S GONNA GET SHOT IN THE FACE) τιτλοφορούν ως το καλύτερο fan film όλων των εποχών! Προσωπικά δεν έχω δει και πολλά fan films, για να μπορώ να δικαιώσω ή να απορρίψω τον συγκεκριμένο τίτλο, όσον αφορά, όμως, το casting του 50λεπτου film, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχω δει!

animfanfilm2

Ένα κάρο ήρωες από DC και Marvel, ο Spawn, οι Thundercats, οι Teenage Mutant Ninja Turtles, ο Voltron, οι Power Rangers, ο Hellboy, o Goku και πολλοί άλλοι που σίγουρα ξεχνάω αυτή τη στιγμή κάνουν την εμφάνισή τους και συμμετέχουν λίγο ή πολύ στην πλοκή.

animfanfilmΗ τελευταία δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, αλλά δικαιολογεί απίστευτα crossovers. Όλα ξεκινούν όταν οι superheroes μαζεύονται για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Stan Lee  και οι villains αδράττουν την ευκαιρία να τους ξεπαστρέψουν όλους μαζί με τη μία.

Η πλοκή, όπως ανέφερα, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως και το σχέδιο. Δίνουν, όμως, αμφότερα την ευκαιρία για αρκετό fanboy χιούμορ και πολλές gory σκηνές.

Αν βαριέστε, πάντως, να δείτε ολόκληρο το film, ρίξτε τουλάχιστον μια ματιά στις δύο υπερ-μάχες του – η πρώτη είναι ο εμφύλιος των superheroes, κάπου στο 14ο με 15ο λεπτό και η δεύτερη, η τελική μάχη, κάπου στο 30ο.