I Ηave Οnly Οne Purpose. To Kill Bloodsuckers…

Το BLOOD: THE LAST VAMPIRE, το ξέρετε. Θα ξέρετε τότε, ότι από το 2006 είχε ανακοινωθεί και η ταινία.  Να, λοιπόν, που έφτασε η ώρα (σχεδόν) και σε, μερικούς μήνες, μπορεί να έχουμε την χαρά να το δούμε και στις ελληνικές αίθουσες (λέμε τώρα). Ο τίτλος της ταινίας θα είναι LAST BLOOD (στην Ιαπωνία) και, προς το παρόν, οι μόνες γνωστές ημερομηνίες, είναι για Ιαπωνία, Αγγλία και Γαλλία, ενώ, παραδόξως, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα για Αμερική.

Δείτε το trailer, για να πάρετε μια μικρή γεύση και τα λέμε λίγο αργότερα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H8bl-g1z9vk[/youtube]

Καλό δεν φαίνεται; Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι, εκτός κι αν έχουν πάρει όλες τις καλές σκηνές και τις έχουν χρησιμοποιήσει στο trailer…

Το BLOOD: THE LAST VAMPIRE, ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου anime και αυτό γιατί περίμενα πολλά περισσότερα. Όπως και να το κάνουμε, όταν έχεις μαθήτρια βαμπίρ με σπαθί (που ξέρει και να το δουλεύει), δημιουργείς προσδοκίες στους άλλους. Δεν παύω, ωστόσο, να το θεωρώ άρτιο τεχνικά, καλογυρισμένο και, γενικά, το προτείνω σε όποιον με ρωτάει, γιατί πραγματικά θεωρώ ότι είχε καλό δυναμικό. Σαφέστατα, μιλάω μόνο για την πρώτη ταινία και τίποτε άλλο. Για τις νουβέλες δεν μπορώ να πω κάτι, καθώς δεν τις έχω διαβάσει, αλλά η σειρά BLOOD+ μου φάνηκε τόσο μέτρια, μα και, κυρίως, τόσο μακριά από το feeling της ταινίας.

Κι επειδή σας συμπάθησα, σας έχω και δωράκι ^^

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9AmPraCVH6g[/youtube]