Jon Adams: TRUTH SERUM

Υπάρχει ένας τύπος που ονομάζεται Jon Adams και κάνει στο site του, το CITY CYCLOPS, ένα πολύ ιδιαίτερο comic που ονομάζεται TRUTH SERUM. Σίγουρα, είναι ιδιαίτερα επηρεασμένος από cartoonists όπως οι Dan Clowes και Chris Ware, αλλά και από σκηνοθέτες όπως ο Todd Solondz (STORYTELLING, HAPPINESS), και έχει ένα πολύ “ήσυχο” και ταυτόχρονα πικρό χιούμορ.

super-dad

Πρωταγωνιστές είναι αρκετά αποτυχημένοι και ιδιαίτερα θλιβεροί υπερήρωες που συνήθως συζητούν (μεταξύ τους ή με “κοινούς θνητούς”), ανταλλάσσοντας πικρόχολες ατάκες.

rush-of-sadness

Το TRUTH SERUM ξεκίνησε σα σειρά στη SLG και μεταπήδησε στο site της Dark Horse, αλλάζοντας ελαφρώς μορφή (περισσότερο illustrated story παρά comic), ενώ, αργότερα, τόσο οι ιστορίες της SLG, όσο και αυτές της Dark Horse συγκεντρώθηκαν σε δυο ενδιαφέροντα τομάκια.

these-troubling-economic-times

Τον τελευταίο χρόνο ο Jon Adams δημοσιεύει με ιδιαίτερη συνέπεια το TRUTH SERUM στο site του. Έχοντας κλείσει τον πρώτο χρόνο, ο Jon Adams κάλεσε κάποιους guests artists για να κάνουν strips αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι J. Chris Campbell (ZIG ZAG), Dave Johnson (100 BULLETS) και Al Columbia (BIOLOGIC SHOW, MOME και μην ξεχνάμε και το “χαμένο” τεύχος του BIG NUMBERS). Κάποιοι από αυτούς έχουν κάνει ήδη το stripάκι τους, ενώ οι υπόλοιποι θα εμφανιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες… Μην αμελήσετε να του ρίξετε μια ματιά

truth-serum-anniversary