28 DAYS LATER Από Τη Boom!

28DaysLater_001AΜια ανακοίνωση που εξέπληξε πολλούς από τους παρευρισκόμενους έκανε η Βοοm! στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Emerald City Comicon (η οποία καλύφθηκε με κάθε λεπτομέρεια, όπως όλο το Comicon, από το CBR). H εκδοτική ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Fox Atomic Comics και παρουσίασε τον πρώτο καρπό αυτής της συνεργασίας: το 28 DAYS LATER: The Series!

To comic που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο είναι βασισμένο στην ομότιτλη ταινία και παρουσιάζει τα γεγονότα που μεσολαβούν του πρώτου 28 DAYS LATER και του  sequel 28 WEEKS LATER. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το πρώτο story arc του comic ασχολείται με την ιστορία της Selena (η μαύρη πρωταγωνίστρια του 28 DAYS…) και το τι ακριβώς της συνέβη, μετά το τέλος της πρώτης ταινίας.

Η συνεργασία της Boom! με την Fox Atomic εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, ανάλογο αυτού του 28 DAYS LATER: THE AFTERMATH, του αρκετά ενδιαφέροντος graphic novel της Fox Atomic που είχε κυκλοφορήσει το 2007 (και το οποίο ήταν το πρώτο μου, νομίζω, review για το Comicdom – oh, the memories…) και συμπλήρωνε, επίσης, κάποιες γκρίζες περιοχές της πρώτης ταινίας.

FarScape_004B

Προσωπικά, εκτιμώ αρκετά το franchise του τίτλου (αν και δεν πετάω τη σκούφια μου για τη δεύτερη ταινία) και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα του νέου comic της Boom!.