The Comicdom Con ’09 Survival Guide: Οι Νέες Εκδόσεις Της Comicdom Press

Χθες, ο Απόλυτος Οδηγός Επιβίωσης στο Comicdom Con Athens 2009 σας συμβούλευε να αποκτήσετε μια υπογραφή σε καθένα από τα comics της Comicdom Press. Μέσα σε αυτά που αναφέρθηκαν, υπήρχαν και δύο νέες εκδόσεις, για τις οποίες, όπως είναι λογικό, δεν ξέρετε και πολλά. Αυτό το πρόβλημα θα λύσει το σημερινό κεφάλαιο!

Κεφάλαιο 9: Οι Νέες Εκδόσεις της Comicdom Press

cover-psofaΤο ΨΟΦΑ δεν είναι άλλο από το online comic strip του Γιώργου Κομιώτη, το οποίο γνώρισαμε παλιότερα στην παλιά ιστοσελίδα του comicdom.gr και σήμερα κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε αλμπουμάκι, με παλιές αλλά και νέες περιπέτειες! Περιλαμβάνει 2 κουνέλια, έναν κροκόδειλο, 2 ανθρώπους, 35 πίτσες, 2 όπλα, ένα flashback, έναν sniper, ένα μυρωδάτο καρότο, έναν κτηνίατρο, πολύ χιούμορ και την αστυνομία να έχει περικυκλώσει το κτίριο. Βέβαια, δεν εγγυόμαστε για το χιούμορ, αλλά όλα τα άλλα είναι σίγουρα εκεί μέσα!

Αν δεν καταλάβατε και πολλά, ρίξτε μια ματιά στο preview που ακολουθεί. Για επιπλέον extras του ΨΟΦΑ, περιηγηθείτε το site της Comicdom Press.

psofa-1psofa-2

psofa-3psofa-4

Κι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα πάσης μαθήσεως κι ο συγκεκριμένος Οδηγός Επιβίωσης αποσκοπεί στο να μάθετε (και να μάθετε καλά), κάντε μια επανάληψη στο Kεφάλαιο 8 και θυμηθείτε ότι το Σάββατο 11 Απριλίου, στο περίπτερο της Comicdom Press, o Γιώργος Κομιώτης θα υπογράφει αντίτυπα του ΨΟΦΑ, από τις 13:30 έως τις 15:30, ενώ την Κυριακή, μαζί του θα βρίσκεται ο Αντώνης Βαβαγιάννης (ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ) υπογράφοντας αντίστοιχα από τη 13:00 έως τις 14:00.

syndromo-coverΤο ΣΥΝΔΡΟΜΟ #2, από την άλλη, είναι (όπως προδίδει και ο τίτλος) το δεύτερο τεύχος της σειράς που συνδυάζει τη φαντασία με το ρεαλισμό. Το σενάριο είναι του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και το σχέδιο του Γιάννη Ρουμπούλια (ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ).

Το θέμα, αυτή τη φορά, είναι το Σύνδρομο Στεντάλ και πρωταγωνίστρια η Νικόλ, η οποία αναγκάζεται να αποτραβηχτεί βίαια από την ανεμελιά της παιδικής ηλικίας, όταν, μετά από ένα τυχαίο περιστατικό, θα βιώσει μια εμπειρία που θα επηρεάσει δραματικά την υπόλοιπη ζωή της. Χρόνια μετά, κι ενώ – ενήλικη πλέον – έχει κατορθώσει να βρει τις ισορροπίες της, η ξαφνική εμφάνιση ενός περίεργου άντρα, θα τη φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα που χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσει.

Οι 4 σελίδες που ακολουθούν αποτελούν, επίσης, μια πρώτη κλεφτή ματιά στο ΣΥΝΔΡΟΜΟ #2. Περισσότερα μπορείτε να δείτε και πάλι στο site της Comicdom Press.

syndromo-1syndromo-2

syndromo-3syndromo-4

Και για να μη ξεφεύγουμε από το πνεύμα της επανάληψης, μην ξεχνάτε ότι την Κυριακή 12 Απριλίου, στο περίπτερο της Comicdom Press , o Γιάννης Ρουμπούλιας θα υπογράφει αντίτυπα του τεύχους,από τις 13:30 έως τις 15:30. Μαζί του θα βρίσκεται ο σχεδιαστής Χρήστος Μαρτίνης (ΣΥΝΔΡΟΜΟ #1) υπογράφοντας αντίστοιχα από τις 14:30 έως και τις 15:30.

Οι νέες κυκλοφορίες της Comicdom Press, θα βρίσκονται, μαζί με τις παλιότερες και ένα σωρό άλλα καλούδια, στο περίπτερό της στο Comicdom Con Athens 2009. Μη νομίζετε πως η επιβίωσή σας θα είναι εύκολη χωρίς αυτές…