Free Comic Book Day στην Αθήνα, με τον Doug Braithwaite στο Relax Comics!

Το Relax Comics, περήφανα ανακοινώνει την συμμετοχή του – για ακόμη μια χρονιά –  στην παγκόσμια  γιορτή των κόμιξ γνωστή ως Free Comic Book Day το Σάββατο και την Κυριακή στις 9 και 10 Μαίου. Με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία δωρεάν κομιξ να επιλέξετε η  Free Comic Book Day υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη μέχρι στιγμής.

Free Comic Book Day είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε : Μια ετήσια παγκόσμια γιορτή που στοχεύει να βάλει ένα κόμικ στα χέρια και στην καρδιά οποιουδήποτε ανθρώπου θέλει να εξερευνήσει τον μαγικό κόσμο της μοναδικής αυτής τέχνης.

Όποιος επισκεφθεί το Relax το Σάββατο και την Κυριακή στις 9 και 10 Μαίου θα φύγει έχοντας πάρει μια πολύ καλή γεύση από τις καλύτερες ιστορίες κόμιξ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!! Γεμάτο από τίτλους όπως the AVENGERS, GREEN LANTERN, UNCLE SCROOGE, ALIEN, PREDATOR, ARCHIE, STAR WARS, the SIMPSONS, TRANSFORMERS το Relax  είναι σίγουρο ότι θα έχει κάτι για όλους, ακόμα και για τους πιο απαιτήτικους!!

 Φέτος, συγκεκριμένα, το Relax  σε συνεργασία με την νέα ιστοσελίδα Comics Conspiracy Project θα γιορτάσουν την Free Comic Book Day και την 1η επίσημη παρουσίαση του web site με special guest τον σχεδιαστή Doug Braithwaite. Ο Doug Braithwaite με έδρα το Λονδίνο, έκανε την εμφάνιση του στην βιομηχανία των κόμιξ πριν από είκοσι χρόνια στην ηλικία των 17 ετών, σχεδιάζοντας για την Marvel UK την 2000AD. Από εκεί κι έπειτα, το δυναμικό και μοναδικό σχέδιο του, έδωσε χαρακτήρα σε πολλούς τίτλους της DC και της Μarvel όπως στους Punisher, Hulk, Superman, Batman, Green Arrow, Universe X, Paradise X, Justice και πιο πρόσφατα στο Brave and the Bold και στο Secret Invasion Thor γραμμένο από τον Matt Fraction. Αυτό τον καιρό δουλεύει το  Wolverine Origins που το γράφει ο Daniel Way. Ο Doug Braithwaite θα βρίσκεται στο Relax και τις δύο μέρες, όπου θα υπογράφει και θα εκθέτει κομμάτια της δουλειάς του.

comicsconspiracyproject

 Το Relax  Comics βρίσκεται στη Σολωμού 5α, Eξάρχεια  και θα είναι ανοιχτό από τις10:30 το πρωί μεχρί τις 20:00 το βράδυ, το Σάββατο 9& την Κυριακή 10 Μαίου. (Τηλ. 210 38 44 994)

Relaxcomics@yahoo.gr
www.relaxcomics.com
www.comicsconspiracyproject.com
comicsconspiracyproject@gmail.com