Δελτίο Τύπου: Giganto books: Krak Syros

Την Παρασκευή 29 Μαΐου, η giganto books παρέα με τον Τάσο Μαραγκό («Krak komiks», σειρά «όλα είναι κόμικξς!» στο 9 της Ελευθεροτυπίας) κάνει απόβαση στο πιο hard rock νησί του Αιγαίου, τη Σύρο.

O Τάσος Μαραγκός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο, στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία «HARD ROCK» που υπάρχει σε συνέχειες στα τεύχη Krak Komiks (προσωπική σειρά του δημιουργού) που κυκλοφορούν από τη giganto books. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 4 τεύχη του Krak Komiks (το τελευταίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες στο Comicdom Con Athens 2009) και η κυκλοφορία του 5ου τεύχους (με το οποίο ολοκληρώνεται και το 1ο μεγάλο μέρος της ιστορίας Hard Rock) έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο του 2009.

Παρουσίαση giganto books και Krak Komiks στη Σύρο:

Boheme Del Mar
Παρασκευή 29 Μαΐου
Παραλία Ερμούπολης
Από τις 14:00 θα υπάρχει πάγκος με όλες τις κυκλοφορίες της giganto books
και φυσικά με όλα τα τεύχη του Krak Komiks
(Όλα τα comics θα πωλούνται σε προσφορά*)
Στις 20:00 θα γίνει παρουσίαση των 5 χρόνων της giganto books από τον Τάσο Παπαϊωάννου (εκδότης).

(* Όλοι οι τίτλοι της giganto books σε έκπτωση 50% και τα νέα comics «Krak Komiks» #4 του Τάσου Μαραγκού και «Τώρα πια, ξυπνάω με τον ήλιο» του Παναγιώτη Πανταζή σε έκπτωση -1 €).

Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το δημιουργό:
O Τάσος Μαραγκός γεννήθηκε στη Σύρο το 1977 και έχει σπουδάσει γραφιστική. Έχει εργαστεί ως γραφίστας και ως σκιτσογράφος. Ασχολείται με την δημιουργία κόμικς τα τελευταία 10 χρόνια. Κόμικς του έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό 9 (νέα σειρά: «Όλα είναι κόμικξς!»), περιοδικό Γαλέρα, στο free press περιοδικό Bang, στο περιοδικό comics Happy Revolver, στην εφημερίδα Uncovered City, στα ανεξάρτητα κόμικς έντυπα Pick Your Sin, Red Dot Comix, Sapilla και σε διάφορες ανθολογίες. Από το 2004 μέχρι και το 2006 αυτοεκδίδει το bigBANG! το οποίο διακρίθηκε ως το καλύτερο ελληνικό ανεξάρτητο κόμικς έντυπο στα Comicdom Awards για τα έτη 2005 και 2006. Από τον Ιούνιο του 2007 εκδίδει πλέον με την 9η Διάσταση το Big Bang σε μορφή ανθολογίας και με την gigantobooks τον προσωπικό του τίτλο, Krak komiks το οποίο έλαβε και το βραβείο καλύτερου εξωφύλλου για το τρίτο τεύχος στα Comicdom Awards 2009. Τα τελευταία 5 χρόνια ζει μεταξύ Σύρου και Θεσσαλονίκης. Επισκεφτείτε το προσωπικό blog του Τάσου Μαραγκού, για να μαθαίνετε άμεσα τα νέα του!

Για περισσότερες πληροφορίες: giganto@gigantobooks.gr
Για περισσότερα νέα σχετικά με το Krak Komiks: http://gigantobooks.blogspot.com/search/label/krak%20komiks
Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.gigantobooks.gr/krakkomiks/ για να μάθετε περισσότερα, για παλαιότερα τεύχη της σειράς Krak Komiks.

kraksyros-poster-low-rez