What A Twissst!!!

Τον Μ. Night Shyamalan τον ξέρετε, right?

Αυτό που πιθανότατα δεν ξέρετε ακόμα είναι η επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει. Ο Shyamalan θεωρείται από πολλούς ο άρχοντας των plot-twists και, όντως, τώρα ξαφνιάζει ακόμη και μένα με την επιλογή του.

Αλλά ας μην το πω ακόμα… Να σας κρατήσω σε αγωνία…

H υπόθεση έχει ως εξής: ένας νεαρός ανακαλύπτει ότι έχει κάποιες δυνάμεις, τις οποίες καλείται να χρησιμοποιήσει για να προστατέψει και να σώσει τον κόσμο από τον πόλεμο που κάνει ο λαός ενός ανθρώπου που έχει και αυτός (κάποιες αντίστοιχες) δυνάμεις. Αυτό τον φοβίζει και μη νιώθοντας ικανός να αντιμετωπίσει τις ευθύνες και τις επερχόμενες δυσκολίες, το σκάει από το σπίτι του, για να καταλήξει παγιδευμένος για 100 χρόνια μέσα σε ένα παγόβουνο (!).

Θα βλέπατε ποτέ την ταινία με βάση αυτή την περιγραφή;

Ναι, θα τη βλέπατε, αν είστε fans του AVATAR: THE LAST AIRBENDER!

H τανία βγαίνει το 2010 (4 Αυγούστου στη χώρα μας) και θα ονομάζεται “Τhe Last Airbender”. (Το “Avatar” μάλλον το έκοψαν, γιατί έτσι ονομάζεται η καινούρια ταινία του James Cameron, που βγαίνει το Δεκέμβρη…)

Πραγματικά, δεν ξέρω πώς του ήρθε να κάνει τέτοια ταινία (δεν έχω δει το animated, μπορεί να είναι καλό, δεν το κρίνω). Μου φαίνεται πολύ περιέεργη αυτή η στροφή σε ταινία μεταφοράς από άλλο Μέσο στον κινηματογράφο. Shyamalan will work for food? 😛

P.S.:  Ο Aang φαίνεται OK (αν και μοιάζει με chibi version του Bullseye), αλλά ο Ζuko είναι epic fail!