Surfing Τhe ‘Νet

Στο τελευταίο τεύχος του Bookforum, συμμετέχουν και οι Dash Shaw, Chris Ware, Paul Hornschemeier, Laura Weinstein, C.F. και Gabrielle Bell, με κάποια σύντομα strips. Μπορείτε να τα δείτε και online, στο site του Bookforum, μαζί με τα κείμενα που τα συνοδεύουν (τα οποία, με τη σειρά τους, είναι αποσπάσματα νέων βιβλίων έξι νέων συγγραφέων).

hornschemeier_booklist

Το MUSTARD MAGAZINE σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε χάρτινες κούκλες διαφόρων διάσημων Άγγλων, όπως του Michael Palin, ή του cast του IT CROWD. Το πιο “σημαντικό”, όμως, είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα, με λίγη χαρτοκοπτική, να έχετε για πάντα κοντά σας τον Alan Moore…

mustardpeople_alanmoore

Η Fantagraphics ανακοίνωσε τα σχέδια της για τον φετινό χειμώνα. Προσωπικά, ξεχωρίζω το ALL AND SUNDRY: UNCOLLECTED WORKS 2004-2009, του Paul Hornschemeier, το STRANGE SUSPENSE: THE STEVE DITKO ARCHIVES VOL. 1, το THE SQUIRREL MACHINE, του αγαπημένου του Βασίλη Σάκκου, Hans Rickheit, το PIM & FRANCIE: IN THE GOLDEN BEAR DAYS, που αποτελεί και την πρώτη μεγάλου μήκους δουλειά του Al Columbia, μετά από πολλά χρόνια, το NEWAVE! THE UNDERGROUND MINI COMIX OF THE 1980s, όπου θα επανεκδοθούν mini comics δημιουργών οπως οι Rick Geary, Fred Hembeck και Dan Clowes, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω τη δυνατότητα να δω και το THE SEARCH FOR SMILIN’ ED, του Kim Deitch, που είχε, βέβαια, πρωτοεκδοθεί στο ZERO ZERO.

newave-234x300