Douglas Paszkiewicz: Arsenic Interview

coveromegacolorΣτο CBR φιλοξενείται μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Douglas Paszkiewicz, δημιουργού του ενοχλητικά αστείου (ή αστεία ενοχλητικού;) ARSENIC LULLABY, ο οποίος μιλάει για το τελευταίο τεύχος της σειράς, αλλά και πολλά άλλα πράγματα.

Στη συνέντευξή του, ο Paszkiewicz μιλάει για αρκετά θέματα. Φυσικά, το εκτενέστερο από αυτά είναι το ARSENIC LULLABY, η μέθοδος δημιουργίας του, το τελευταίο τεύχος της σειράς, οι εμπνεύσεις του και η φετινή του υποψηφιότητα στα Eisner Awards. Επιπλέον, ο δημιουργός μας θυμίζει συνεχώς πόσο καλό και αστείο είναι.

Ο Paszkiewicz μιλάει και για τη σημερινή κατάσταση στο χώρο της κωμωδίας γενικότερα και τα χώνει σε πολύ κόσμο, μιας και, κατά τη γνώμη του, η όλη κατάσταση είναι σκατά. Λέει, μάλιστα:

“They aren’t as funny as the funniest guy the average person knows. They can’t hold a candle to Monty Python for timing, material, or execution of a joke and Monty Python was 30 years ago. We should be getting better, not worse”.

Ανακοινώνει, τέλος, τα μελλοντικά του σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν κι ένα cartoon ARSENIC LULLABY, το οποίο μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο του κατευθείαν σε DVD (καλά θα κάνω να έχω το νου μου για αυτό).

omegapreview2Στο CBR υπάρχουν και κάποιες σελίδες του ARSENIC LULLABY PULP FICTION OMEGA (ο τίτλος του τελευταίου τεύχους), τις οποίες μπορείτε να δείτε και να πάρετε μια γεύση. Όσοι, πάλι, δεν έχετε ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω τόση ώρα, αναζητήστε τα προηγούμενα τεύχη της σειράς – αξίζουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να προτιμήσετε τη μεταφρασμένη στα ελληνικά έκδοση ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ της Jemma Press ή κάποιο τεύχος του ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ, το οποίο είχε δημοσιεύσει κάποιες από τις ιστορίες. 

Ή απλά, να ρίξετε μια ματιά στο site του Paszkiewicz.