5 Πρόσφατα Νέα Που Τράβηξαν Την Προσοχή Μου, V.2

Η Fantagraphics, μας συστήνει ξανά το Sam’s Strip, το ’60s comic strip που ήξερε ότι είναι… comic strip, ένα νέο εξώφυλλο του John Romita Sr για το Amazing Spider-Man #600, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας βάζει μπροστά τη δημιουργία ενός Μουσείου Manga, όλοι ασχολούνται με τον Michael Jackson, κι όλα αυτά ενώ τα Στρουμφάκια ετοιμάζοναι να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη!

1. Variant εξώφυλλο του θρυλικού John Romita Sr για το Amazing Spider-Man #600,  σε χρώμα του ανερχόμενου Marcos Martin.  Απολαύστε το, και ενημερωθείτε για όλα τα εξώφυλλα του τεύχους από τη λίστα που ακολουθεί:

asm600_romita_sr
AMAZING SPIDER-MAN #600 ROMITA VARIANT (MAY090485)
AMAZING SPIDER-MAN #600 QUESADA VARIANT (MAY090486)
Written by DAN SLOTT, STAN LEE & THE REST OF SPIDEY’S WEB-HEADS
Pencils by JOHN ROMITA JR., MARCOS MARTIN, MARIO ALBERTI & MORE!
50/50 Wraparound Cover by JOHN ROMITA JR.
50/50 Cover by ALEX ROSS
Variant Cover by JOHN ROMITA SR.
Wraparound Variant Cover by JOE QUESADA

2. Η Fantagraphics, μας συστήνει ξανά το Sam’s Strip, το comic strip από τις αρχές των ’60s, που ήξερε ότι είναι… comic strip! Μάθετε περισσότερα για αυτή την εξαιρετική δουλειά των Mort Walker & Jerry Dumas, το χιούμορ της οποίας ήταν τόσο μπροστά που δεν μπορούσε παρά να περάσει σχεδόν απαρατήρητο από το ευρύ κοινό, στην εποχή του! Το Newsarama φιλοξενεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη-αφιέρωμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Sams-Adventure

3. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, βάζει μπροστά τη δημιουργία ενός Μουσείου Manga! Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα του να είναι τεράστια, όμως τα $150 εκατομμύρια δολάρια, που θα κοστίσει η δημιουργία του Μουσείου, μοιάζουν περισσότερο με επένδυση. Το ABC News, μας υπενθυμίζει το γιατί…

stanmike4. Ο Michael Jackson ως συλλέκτης comics. Ο Michael Jackson ως -παραλίγο- ιδιοκτήτης της Marvel. Comics με “πρωταγωνιστή” τον Michael Jackson. Και φυσικά η πρώτη άμεση ανταπόκριση της αγοράς στο θάνατό του, με την κυκλοφορία καινούριων ιστοριών.  Όλοι μιλούν για τον Michael Jackson, και μπορεί να καταντά κουραστικό, όμως ο βασιλιάς της pop πεθαίνει μόνο μια φορά…

5. Τα Στρουμφάκια πάνε σινεμά! Ξεκίνησαν το 1958, ως comic από τον Βέλγο Pierre Culliford, έγιναν πολυαγαπημένη τηλεoπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, και σήμερα ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στη Μεγάλη Οθόνη. Οι εταιρίες Columbia Pictures και Sony Pictures ανέλαβαν την παραγωγή, ενώ οι σεναριογράφοι των ταινιών Shrek 2 και 3 ετοιμάζουν την ιστορία. Και το καλύτερο όλων; Στα τέλη του 2010, θα δούμε την πρώτη κινηματογραφική των αξιαγάπητων Smurfs, σε 3D!
Smurfs3