Οι… Supergods της Avatar

Το βαρύ της πυροβολικό επιστρατεύει για το άμεσο μέλλον η Avatar, όπως ανακοίνωσε στο panel της στο Chicago Comic Con ’09. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, περιμένουμε δύο νέες mini series από τον Garth Ennis, το NEONOMICON του Alan Moore και τη συνέχεια του WORMWOOD από τον Garth Ennis.

Βέβαια, δύο από τα projects που ανακοινώθηκαν δεν αποτελούν νέα – το WORMWOOD: THE LAST BATTLE βρίσκεται ήδη από τον Ιούλιο στα Previews της Diamond, ενώ το ίδιο συνέβη και πριν αρκετούς μήνες με το NEONOMICON του Alan Moore, το οποίο, όμως, ακόμη δεν έχουμε δει στα ράφια των comic shops.

supergodΤα ολόφρεσκα νέα της Avatar που ανακοινώθηκαν στο CCC09 αφορούν σε δυο νέες σειρές του Ellis, το SUPERGOD και το CAPTAIN SWING AND THE ELECTRICAL PIRATES.

To SUPERGOD θα ξεκινήσει τον Νοέμβρη και θα ολοκληρωθεί σε πέντε issues, σε σχέδιο του Garrie Gastonny (CALIBER). Έχει να κάνει, σύμφωνα με τον editor-in-chief της εκδοτικής, William Christensen, με το τι συμβαίνει όταν υπάρχουν superheroes που οι κοινοί θνητοί λατρεύουν ως πραγματικούς θεούς και υπόσχεται μεγάλη καταμέτρηση πτωμάτων. Θα ακολουθήσει, τον Ιανουάριο, το CAPTAIN SWING AND THE ELECTRICAL PIRATES, σε σχέδιο Raulo Caceres, το οποίο θα μας ταξιδέψει στο Λονδίνο του 19ου αιώνα.

Όσο για το NEONOΜICOΝ, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του ΤΗE COURTYARD που είχε γράψει πριν μερικά ο χρόνια ο Alan Moore και έχει σχεδιαστεί από τον Jacen Burrows (CHRONICLES OF WORMWOOD, CROSSED), δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Περισσότερα για όλα τα παραπάνω μπορείτε να μάθετε στο σχετικό ρεπορτάζ του CBR.