Meet The New Comicdom Blog Theme

cdtheme09Γνωρίστε το νέο theme του Comicdom Blog! Δεν προσφέρει απλά περισσότερες εναλλακτικές για την εύκολη πρόσβαση στην ύλη μας, ούτε εξυπηρετεί αποκλειστικά αισθητικούς σκοπούς.

Με το νέο μας theme, όλη πλέον η ιστορία μας, η διαδικτυακή παρουσία μας, αλλά και πληροφορίες για την έντυπη δραστηριότητά μας, είναι υλικό εύκολα πλέον προσβάσιμο στους αναγνώστες του blog, ενώνοντας το χθες, με το σήμερα και το αύριο της εθελοντικής δράσης μας, με περισσότερα από 2.500 κείμενα για τα comics και τον κόσμο τους!

Μία Τεχνική Λεπτομέρεια…

Αν αυτό τον καιρό που κάναμε τα τεστ, επισκεφτήκατε το blog, τότε καλό θα ήταν να καθαρίσετε την cache και το offline content του browser σας και να κάνετε ένα full refresh (ctrl + F5), για να είστε σίγουροι ότι βλέπετε την τελευταία έκδοση.

Κεντρική Σελίδα

Menu
cdtheme09_menubarΜάθετε περισσότερα για το Comicdom blog, αλλά και την ομάδα που βρίσκεται πίσω από δραστηριότες όπως το Comicdom Con Athens και την εκδοτική Comicdom Press. Όλα αυτά στο about us. Ακολουθεί το archive, όπου σας περιμένει το σύνολο της ύλης του blog, κατηγοριοποιημένης ανά μήνα, tag, συντάκτη και κατηγορία, αλλά και της ύλης της προηγούμενης ιστοσελίδας μας, με περισσότερα από 2.000 κείμενα. Τέλος στο contact us, μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα, ή να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένους συνεργάτες μας.

cdtheme09_featured

Featured Articles
Μπορεί το Comicdom.gr να ανανεώνεται καθημερινά, πάντα όμως θα υπάρχουν συνταρακτικές, σημαντικές  ή άλλου ενδιαφέροντος ειδήσεις που θα θέλαμε να γνωρίζουμε. Στο section των featured articles, παρουσιάζουμε τα 6 πιο πρόσφατα θέματα που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον μέσο comic-fan, επισκέπτη του blog μας.

RSS Feeds
Όπως σε κάθε γνήσιο blog, υπάρχει η δυνατότητα να γραφτείτε στο RSS Feed μας (ορίστε;). Χρησιμοποιήστε τον αγαπημένο σας RSS Reader ή γραφτείτε μέσω email ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα post μας στο mailbox σας.

cdtheme09_latestΚύρια Ύλη
Εδώ θα μπορείτε να διαβάσετε  ολόκληρο το πιο πρόσφατο κείμενο που ανέβηκε στο comicdom.gr, ενώ κάτω από αυτό σας περιμένουν previews των επόμενων 8 πιο πρόσφατων κειμένων μας.

Ακριβώς δίπλα από την Κύρια Ύλη, στη μεσαία στήλη, βρίσκονται τα πιο πρόσφατα comments των επισκεπτών του blog και οι απαντήσεις των συντακτών. Ακριβώς από κάτω, θα δείτε τον πίνακα με τα πιο δημοφιλή tags των άρθρων μας.

Η δεξιά στήλη είναι αφιερωμένη στην comics ειδησεογραφία, καθώς η στήλη newsroom φιλοξενεί πρόσφατες ειδήσεις και δελτία Τύπου που φτάνουν στην αντίληψη και τα e-mails μας. Κάτω από αυτό, μπορείτε να ψάξετε το αρχείο μας ανά κατηγορία ή μήνα.

cdtheme09_tagcloudcdtheme09_newsroom

Φτάνουμε στο τέλος της σελίδας μας, όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες της ύλης μας, μαζί με τον αριθμό των άρθρων που φιλοξενεί η κάθε μία. Ακολουθούν τα comicdom links που παραπέμπουν στο σύνολο των σημερινών άλλα και παλαιότερων δραστηριοτήτων μας την τελευταία 15ετία.  Δίπλα, στη λίστα friends θα βρείτε τόσο συνεργάτες μας, όσο και άλλες μη κερδοσκοπικές κινήσεις για τα comics στην Ελλάδα.

cdtheme09_infolinks

cdtheme09_latest

Εσωτερική Σελίδα

Διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της Κεντρικής, έχει όμως τη βασική διαφορά ότι είναι αφιερωμένη σε ένα και μόνο άρθρο (το οποίο και θα βρούμε στην Κύρια Ύλη), καθώς και στον εκάστοτε συντάκτη, του οποίου υπάρχει μικρό βιογραφικό και φωτογραφία του, δίπλα από κάθε άρθρο εσωτερικής σελίδας.

Αφού το διαβάσουμε, έχουμε την δυνατότητα να εκτυπώσουμε το συγκεκριμένο άρθρο (print this post) σε μια φιλική προς τον εκτυπωτή μορφή, συμπεριλαμβανομένου και των comments του. Επίσης μπορούμε να μοιραστούμε το συγκεκριμένο άρθρο (share this post) στο αγαπημένο μας social networking site ή να το αποστείλουμε μέσω email σε ένα φίλο μας. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τα tags του, και αμέσως μετά να διαλέξουμε άλλα άρθρα από τους φακέλους recent posts, related posts,  same author, featured posts και popular posts. Τέλος, δεν θα λεγόμασταν blog αν κάπου εδώ δεν υπήρχε μια φόρμα για τη συμπλήρωση σχολίων από τους επισκέπτες, καθώς και η λίστα με τα πιο πρόσφατα comments επισκεπτών και συντακτών.

cdtheme09_postcomment

Κάπως έτσι είπαμε να ξεκινήσουμε δυνατά τη σεζόν 2009-2010. Τόσο για τη δική σας πιο ευχάριστη  ενημέρωση και ψυχαγωγία, όσο και για τη δική μας ανάγκη να αλλάζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τυχόν παρατηρήσεις σας για βελτιώσεις. Και ξέρετε πως το εννοούμε, αφού πολλά από τα νέα στοιχεία αυτού του theme οφείλονται και στις δικές σας παρατηρήσεις.

Από τον administrator Γιάννη Κουρουμπακάλη και τους 3 editors,
Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου, Θωμά Παπαδημητρόπουλο και Δημήτρη Σακαρίδη.