Οι Εκδόσεις Comicworld Στο 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου

38bookfestivalΟι εκδόσεις Comicworld μας έστειλαν το παρακάτω δελτίο τύπου, με το οποίο προσκαλούν τους πάντες στο περίπτερό τους στο 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου (Ζάππειο, 11 έως 27 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να ενημερωθούν για τις εκδόσεις Comicworld και Ars Nocturna, αλλά και τις επερχόμενες κυκλοφορίες τους (μεταφράσεις των ΤΗΕ PRO, SPAWN / WILDCATS, GRIMMS MANGA, DEATH DEALER, SHI: BLACK, WHITE & RED και το comic του Μάνου Λαγουβάρδου, GALAXIA).

Ακολουθούν κάποια αποσπάσματα από το εν λόγω δελτίο τύπου:

“Οι Εκδόσεις Comicworld σας καλούν στο περίπτερο τους στο 38o Φεστιβάλ Βιβλίου. Το 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου, διοργανώνεται από τον Σ.ΕK.B. (Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου) με συνδιοργανωτές τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, από τις 11 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.”

“Στο περίπτερο 49 των εκδόσεων μας θα στηθεί μια ξεχωριστή γιορτή για τους λάτρεις και μη των κόμικ και της φαντασίας με ήρωες, θεούς, μυθικά πλάσματα, μάχες, γοτθικές και σκοτεινές ιστορίες να ζωντανεύουν στο χαρτί! Τέλος για πρώτη φορά στο περίπτερο των εκδόσεων Comicworld θα φιλοξενούνται οι εκδόσεις Ars Nocturna, ένας νέος δραστήριος εκδοτικός οίκος που ειδικεύεται στην γκόθικ λογοτεχνία.”

“Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο περίπτερο 49 των εκδόσεων Comicworld να σας γνωρίσουμε και να μιλήσουμε από κοντά για τα κόμικ των εκδόσεων μας και όχι μόνο. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για επερχόμενες κυκλοφορίες των εκδόσεων Comicworld & Ars Nocturna!”

Αν και προς το παρόν δεν έχουμε στα χέρια μας άλλα σχετικά δελτία τύπου, σύμφωνα με τον κατάλογο του Φεστιβάλ, κάποιες ακόμη από τις εκδοτικές comics που θα συμμετέχουν είναι οι: Anubis (περίπτερο 168), Helm (π. 19), Jemma Press (π. 13), Modern Times (π. 110), Μαμούθ Comix (π. 113), Οξύ (π. 124), Παρά Πέντε (π. 19) και Ψυχής Τα Λαμπυρίσματα (π. 94).