24 Hour Comics Day Hellas: Δελτίο Τύπου

Με το παρακάτω δελτίο τύπου, η ομάδα του Comicworld μας προσκαλεί όλους στο φετινό 24 Hour Comics Day Hellas:

Afissa-24FINAL2009

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του Comicworld σας προσκαλεί στο event 24 Hour Comics Day Hellas! Το 24 Hour Comics Day Hellas αλλάζει τοποθεσία, ανανεώνεται, επεκτείνεται και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους τους επίδοξους και μη σχεδιαστές για να συμμετάσχουν σε αυτό τον μαραθώνιο δημιουργίας! Φέτος η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο χώρο του ανανεωμένου Metropolis Live Stage στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος Metropolis που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Το 24 Hour Comics Day απευθύνεται σε σκιτσογράφους, εικονογράφους, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες καθώς και άλλους εικαστικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ιστορία κόμικς 24 σελίδων μέσα σε 24 συνεχόμενες ώρες . Όλα τα έργα που θα ολοκληρωθούν θα αποσταλούν στην Αμερική για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου θα διαγωνιστούν για να συμπεριληφθούν στον τόμο που κυκλοφορεί κάθε χρόνο με τις καλύτερες ιστορίες παγκοσμίως. Επιπλέον, μόνο στην Ελλάδα, όσα έργα ολοκληρωθούν θα διαγωνιστούν για τον τόμο που εκδίδεται από τις Εκδόσεις Comicworld και συγκεντρώνει τις 3 ιστορίες που θα αποφασίσει η ελληνική κριτική επιτροπή.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Οκτώβρη με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν να προσέρχονται και να συμπληρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Οι επίσημες 24 ώρες δημιουργίας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 17:00.
Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τον διαγωνισμό και τους κανόνες του μπορείτε να διαβάσετε το faq ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 24 Hour Comics Day.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή απορίες on-line στείλτε e-mail στο info@comicworld.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-4957843 και 210- 6856070.