Είκοσι Έλληνες Στην Πολωνία!

comicdom press logoΗ Comicdom Press σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Comics Lodz συστήνουν στο πολωνικό κοινό είκοσι Έλληνες δημιουργούς!

Οι Γιώργος Γούσης, Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Διαλυνάς, Απόστολος Δοξιάδης και Αλέκος Παπαδάτος, Τάσος Ζαφειριάδης, Πέτρος Ζερβός, Γιώργος Καραχρήστος, Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και Γιάννης Ρουμπούλιας, Ηλίας Κυριαζής, Κώστας Κυριακάκης, Τάσος Μαραγκός, Γιώργος Μπότσος, Αλέξια Οθωναίου, Θανάσης Πέτρου, Δημήτρης Ταξής, Πέτρος Χριστούλιας, Κων Χρυσούλης, Θανάσης Ψαρρός, Helm και Soloup παρουσιάζουν αποσπάσματα από τη δουλειά τους στα πλαίσια του φεστιβάλ που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

up_news2009

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό στις 24 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ωστόσο, τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου παρουσία  των διεθνών καλεσμένων του φεστιβάλ, Peter Milligan, Denis Kitchen και Nick Adabzis.

Η συνεργασία της Comicdom Press και του Διεθνούς Φεστιβάλ Comics Lodz δεν περιορίζεται μόνο στη συγκεκριμένη έκθεση, αλλά θα συνεχιστεί, με αντίστοιχες εκθέσεις και εκδηλώσεις και στις δύο χώρες.

Έκθεση Ελλήνων Δημιουργών στο Διεθνές Φεστιβάλ Comics Lodz

Πού: Lodz, Πολωνία

Πότε: 24 Σεπτεμβρίου- 20 Οκτωβρίου

Διοργάνωση: Comicdom Press, Διεθνές Φεστιβάλ Comics Lodz

www.comicdom.gr

http://komiksfestiwal.com

Επιμέλεια Έκθεσης: Λήδα Τσενέ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από τα έργα που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση:

Αλεξια Οθωναίου

Αλεξια Οθωναίου

Θανάσης Πέτρου

Θανάσης Πέτρου

Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου & Γιάννης Ρουμπούλιας

Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου & Γιάννης Ρουμπούλιας

Κων Χρυσούλης

Κων Χρυσούλης

Και, όπως διαβάσατε παραπάνω, η συνεργασία της Comicdom Press και του Διεθνούς Φεστιβάλ Comics Lodz θα συνεχιστεί, με αντίστοιχες εκθέσεις και εκδηλώσεις και στις δύο χώρες, οπότε stay tuned!