John Romita Jr. και Mike Carey στο Comicdom Con Athens 2010!

Πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας γιορτάζει φέτος, το Comicdom Con Athens, η μοναδική ελληνική γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη στα comics, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο σπουδαίους δημιουργούς: τον θρυλικό αμερικανό σχεδιαστή John Romita Jr. (AMAZING SPIDER-MAN, KICK-ASS) και τον καταξιωμένο βρετανό συγγραφέα Mike Carey (HELLBLAZER, X-MEN: LEGACY).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο του John Romita Jr. και του Mike Carey, στην επίσημη ιστοσελίδα του Comicdom Con Athens 2010, το οποίο -όπως κάθε χρόνο- διοργανώνεται  από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η 2ήμερη γιορτή των comics, γίνεται 3ήμερη

Παράλληλα φέτος για πρώτη φορά, η εκδήλωση μεγαλώνει: Τo Comicdom Con Athens 2010, θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του την Παρασκευή 16 Απριλίου, για  να συνεχίσει το Σάββατο 17 και να ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Απριλίου, πάντα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ετών το Comicdom Con Athens κατόρθωσε να ενώσει την ελληνική κοινότητα των comics, τόσο με τα περίπτερα ελληνικών εκδοτικών comics και καταστημάτων, όσο και με πρωτότυπα events και σεμινάρια δημιουργίας, αλλά και με την παρουσίαση μοναδικού ενδιαφέροντος εκθέσεων και προβολών. Κυρίως όμως με την παρουσία διάσημων δημιουργών comics όπως οι Marv Wolfman, Barry Kitson, Marc Buckingham, David Lloyd, Peter Milligan, Joseph Michael Linsner, Scott Lobdell, Bill Tucci, Bryan Talbot, Ethan Van Sciver, Aleksandar Zograf, Guneri Icoglu και Paige Braddock.

Στην εκδήλωση του 2009, οι επισκέπτες μας ξεπέρασαν τους 7.000, τριπλασιάζοντας έτσι μέσα σε 4 χρόνια την προσέλευση, σε σχέση με την πρώτη χρονιά.