Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens

Τριήμερο event για τους λάτρεις του Cosplay στην Αθήνα! Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου που λάβαμε.

Cosplay_CafeMετά από μήνες συζητήσεων, οργάνωσης και δουλειάς, βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το μεγαλύτερο ίσως event της κοινότητάς μας μέχρι σήμερα και το πρώτο μας μεγάλο άνοιγμα στο ευρύ κοινό: ένα τριήμερο Cosplay Café στο χώρο του forum της fnac, στο Mall Athens (πρόσβαση από Σταθμό Νερατζιώτισσα)!

Το project αυτό είδε τη γένεσή του κάπου προς τα τέλη Ιουλίου 2009, όταν μέλη από διάφορες ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο συναντήθηκαν για να συζητηθεί η δυνατότητα μιας διοργάνωσης που θα ξεπερνούσε το επίπεδο των J-party. Προϊόν αυτών των συναντήσεων ήταν η ομάδα Umi & Sora Events, η οποία σε συνεργασία με τους Akai Panda υπογράφει την παρούσα διοργάνωση.

Το Cosplay Café θα διαρκέσει τρεις ημέρες, από 22 ως 24 Οκτωβρίου 2009 και διαρθρώνεται ως ακολούθως:

Πέμπτη 22-10-2009 18:00 – 21:00 Cosplay Café

Παρασκευή 23-10-2009 18:00 – 21:00 Μaid Café

Σάββατο 24-10-2009 10:00 – 18:00 Cosplay Café
Σάββατο 24-10-2009 18:00 – 21:00 Προβολή Ταινίας Anime.

Στο Cosplay Café θα σερβίρονται δωρεάν αναψυκτικά και ροφήματα από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες των manga και anime (και τη δεύτερη ημέρα από την Maid και Butler ομάδα μας), ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια θα προβάλλονται στην οθόνη του forum anime clips, συνοδευόμενα από σύγχρονη ιαπωνική μουσική. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα φωτογράφησης μαζί με τους cosplayers.

Αν και για του θιασώτες της σύγχρονης ιαπωνικής κουλτούρας όλα αυτά φαντάζουν κάπως γνώριμα, είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει ο κάθε παρευρισκόμενος την ίδια επαφή με το χώρο, γι’ αυτό και στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό, ενώ οι διοργανωτές και οι cosplayers θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για πάσης φύσεως ερωτήσεις και επεξηγήσεις. Για τους γνώστες, διευκρινίζουμε ότι ωστόσο δεν πρόκειται για cosplay party.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και σας περιμένουμε εναγωνίως,

Umi & Sora Events / Akai Panda

(Camus, Kyoshiro, Marilou, Megi, Memole, Misa Yoshiko, Namida, Nerethil, Raziel, Speedgrapher, Velvet Vortex)

Το event πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της fnac.
________________________________________

Cosplay = Costume Play: η ένδυση και θεατρική συμπεριφορά βασισμένη σε αγαπημένους χαρακτήρες από ιαπωνικά comics – Manga – Anime, Video Games ή και είδωλα της ιαπωνικής δημοφιλούς κουλτούρας, με κοστούμια, συνήθως, χειροποίητα κατασκευασμένα από τους ίδιους τους cosplayers.