Παρουσίαση: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΥΚΟΣ (Επετειακή Έκδοση)

Το Σάββατο θα γίνει  η παρουσίαση της επετειακής έκδοσης του άλμπουμ του Soloup, “ΑΝΘΡΩΠΟΛΥΚΟΣ” στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, η οποία μας έστειλε όλες τις λεπτομέρειες: 

Soloup
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΥΚΟΣ

Layout 1Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση της επετειακής έκδοσης του άλμπουμ του Soloup «Ο Ανθρωπόλυκος» των εκδόσεων ΚΨΜ, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.

Ο «Ανθρωπόλυκος», το πρώτο κόμικς-άλμπουμ του Soloup, ακριβώς 20 χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση, ξανάρχεται. Η ιστορία βασίζεται σε ένα διήγημα του Μπορίς Βιάν και αφηγείται την τρελή κι ανάποδη περιπέτεια ενός λύκου που τον δάγκωσε άνθρωπος κι έγινε …Ανθρωπόλυκος! Στην πρώτη πανσέληνο λοιπόν, έχοντας μεταμορφωθεί σε άνθρωπο, αποφασίζει να εξερευνήσει την πόλη. Εκεί όμως, τον περιμένουν μια σειρά από απρόσμενες καταστάσεις…

Το – για πολλούς – «πρώτο ελληνικό underground comix», το «εναλλακτικό “κόκκινο βιβλίο“ μιας γενιάς που, πολύ πριν φτάσει στα τριάντα, πήρε, άνωθεν, την εντολή να γεράσει και να πάθει κατάθλιψη», ξανάρχεται.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε μια προσεγμένη, σκληρόδετη , επετειακή έκδοση των 64 σελίδων, σε μόλις 500 αριθμημένα αντίτυπα. Την έκδοση συνοδεύει σημείωμα της Εύης Σαμπανίκου και του Αβραάμ Κάουα (Επίκουρου καθηγήτριας και Λέκτορα αντίστοιχα του Πανεπιστημίου Αιγαίου – ΤΠΤΕ και μέλη της ομάδας Iconotopia).
Για τον «Ανθρωπόλυκο» θα μιλήσουν ο Soloup δημιουργός του, ο Γιάννης Κουκουλάς συγγραφέας – δημοσιογράφος και ο Βασίλης Γραμμέλης των εκδόσεων ΚΨΜ.

Για πληροφορίες:
Λέσχη Φίλων Κόμικς
Σταματία Αντωνάτου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 210 3318168, 6974 926755
e-mail: erma_jaguar@hotmail.com