AUTODIVINE – Εικονογραφημένο Βιβλίο + 6 track audio CD – Επίσημη Παρουσίαση και Live

Στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, η Jemma Press μας πληροφορεί για την κυκλοφορία του εικονογραφημένου βιβλίου + 6 track audio CD, Autodivine, και μας προσκαλεί στην παρουσίαση και το live που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

AUTODIVINE_COVER_lowAUTODIVINE

Εικονογραφημένο Βιβλίο + 6 track audio CD
Κείμενα & σχέδια βιβλίου: Κων Χρυσούλης
Μουσική: AUTODIVINE
Διαστάσεις: 14 x 20 cm
32 σελ., τιμή: 9,90 € (περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 4,5%)
ISBN: 978-960-6732-39-3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Πέμπτη 26/11/09

Το 2005, ο βραβευμένος με Comicdom Award καλύτερου comic της χρονιάς για το Giant-Size Fascists, Κων Χρυσούλης, συνέγραψε, συνέθεσε και εικονογράφησε ένα πλήρες concept άλμπουμ με αγγλικό στίχο (postpunk/ garage ήχου και glam αισθητικής) που περιγράφει την ζωή και τον θάνατο του IntroSpective Fusion, ενός μελλοντικού επαναστάτη που εξεγείρεται ενάντια στην αυταρχική κυβέρνηση του RetroSpective Illusion. Μέχρι το 2008, το concept album παίζονταν σε χρονολογική σειρά ζωντανά από τους AUTODIVINE, όπου κάθε μέλος αναπαριστούσε και έναν χαρακτήρα του.

Αυτή η έκδοση που με ιδιαίτερη χαρά η Jemma Press σας παρουσιάζει, περιλαμβάνει το πρώτο EP των Autodivine, που αποτελείται από 3 από τα 12 τραγούδια του concept album, “IntroSpective Fusion & The Syndicate Revolution” και 3 τραγούδια υπό τον τίτλο Urban Anthems, με γενικότερη θεματολογία την ζωή στο σύγχρονο άστυ, αλλά και ένα 32-σέλιδο βιβλίο με εικονογράφηση των έξι τραγουδιών από τον Κων.
TRACK LIST:
URBAN ANTHEMS

1. Ralph Dinby’s Wife
2. Super NY City
3. Athens’ Sun
INTROSPECTIVE FUSION & THE SYNDICATE REVOLUTION Excerpts
4. Birth (& The Teenage Years)
5. The Ballad of RetroSpective Illusion
6. The Final Countdown with Retro
Παραγωγή: Emma Peel @ Sweetohm Studio
Mastering: Yiannis Christodoulatos @ SweetSpot
Οι AUTODIVINE είναι:
Alexander: drums
V. Ntzounis: guitar/vocals
Vicky: bass
Con: vocals/guitar

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & LIVE (Δωρεάν Είσοδος)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 8μ.μ. – 10μ.μ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ

To ντεμπούτο EP των AUTODIVINE θα παρουσιαστεί επίσημα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στην Λέσχη Φίλων Κόμικς Αγ.Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι, όπου και θα λάβει χώρα μια πλήρης περιγραφή του στησίματος της εικονογράφησης, του concept album γενικότερα και της ιστορίας του συγκροτήματος από τον δημιουργό comics και συνθέτη του συγκροτήματος, Κων Χρυσούλη, τους AUTODIVINE και τον εκδότη της Jemma Press, Λευτέρη Σταυριανό.

Το ΕP θα πωλείται αποκλειστικά το βράδυ αυτό στην Λέσχη με μειωμένη τιμή και θα ακολουθήσει επίσημο signing από τα μέλη των AUTODIVINE.

Ώρα 10:30μμ
ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
live @ SIX D.O.G.S.
Μετά την παρουσίαση της έκδοσης του EP στην Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα κατηφορίσετε μόλις 50 μέτρα στην Οδό Αβραμιώτου, όπου οι AUTODIVINE θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά το ηχητικό μέρος του ντεμπούτου EP τους, καθώς και ένα πλήρες setlist από το concept album τους και νέα κομμάτια τους στον νέο πολυχώρο SIX D.O.G.S.  Η συναυλία θα έχει δωρεάν είσοδο.


Πρόσβαση στην Λέσχη Φίλων Κόμικς και στον πολυχώρο SIX D.O.G.S.

Με μετρό ή ηλεκτρικό κατεβαίνετε στην στάση Μοναστηράκι.
Βγαίνετε στην Οδό Αθηνάς και κατευθύνεστε με τα πόδια για 100 μ., με κατεύθυνση προς την Πλατεία Ομονοίας, από την δεξιά μεριά του δρόμου. Στρίβετε δεξιά στην Οδό Αγίας Ειρήνης.
Η Οδός Αβραμιώτου, όπου βρίσκεται ο χώρος SIX D.O.G.S., είναι η πρώτη παράλληλη της Αθηνάς στο δεξί σας χέρι, ενώ η Λέσχη Φίλων Κόμικς βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την Οδό Αθηνάς (στην Αγίας Ειρήνης 5).

*Σημειώστε ότι κατεβαίνοντας από Πλατεία Συντάγματος η Οδός Καραγιώργη Σερβίας μετονομάζεται σε Αθηναϊδος και μετά σε Αγίας Ειρήνης λίγο πριν φτάσει την Οδό Αθηνάς.

Για πληροφορίες :
Jemma Press
Λευτέρης Σταυριανός
Εκδότης
Τηλ.: 210 4227664, 210 9588447
E-mail: info@jemmapress.gr

Λέσχη Φίλων Κόμικς
Σταματία Αντωνάτου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 210 3318168, 6974 926755
E-mail: erma_jaguar@hotmail.com

SIX D.O.G.S.
www.myspace.com/sixdogsathens
Τηλ.: 210 3210510, 2103210353
E-mail: info@sixdogs.gr

AUTODIVINE
www.autodivine.gr
www.myspace.com/autodivine
E-mail: autodivine@hotmail.com

Οι AUTODIVINE σχηματίσθηκαν το 2005, έχουν παίξει ζωντανά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων, Underworld, Μικρό Μουσικό Θέατρο, Planet Music και ΑΝ CLUB με συγκροτήματα όπως οι Astronauts, Xiu Xiu, Daniel Ash, Mary and The Boy, Zebra Tracks, Star Star, κ.α. Ένα συγκρότημα όπου οι επιρροές του κάθε μέλους δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (από Wipers και Smiths μέχρι Horrors και My Dying Bride), αλλά παραταύτα αλληλοσυμπληρώνονται με αποτέλεσμα ένα ήχο που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο σαν ένα μείγμα postpunk/garage/glam.

Website & οπτικά δείγματα:
www.autodivine.gr
MySpace & ηχητικά δείγματα:
www.myspace.com/autodivine