Το Blog Tου COMICS JOURNAL

comicsjournal300Πριν από ένα μήνα περίπου ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου στα 5ο Πρόσφατα Νέα μας είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι το COMICS JOURNAL μετά το 300ό τεύχος του θα άλλαζε ολοκληρωτικά μορφή.

Συγκεκριμένα η έκδοση του θα γίνει εξαμηνιαία και πιο πολυτελής ενώ το site του tcj.com θα αποκτήσει ένα πολύ πιο ζωντανό χαρακτήρα με σκοπό να αφήσει το κενό που αφήνεται. Έτσι θα ενημερώνεται καθημερινά με νέα, reviews και οτιδήποτε άλλο από τον χώρο των comics.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο Rob Clough έγραφε στο blog του πως θα γράφει συστηματικά πλέον στο νέο blog του Comics Journal μικρά posts και αποκτήσαμε έτσι μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι περίπου το νέο site.

Σίγουρα η προσθήκη του Clough στους συντάκτες του tcj.com είναι θετική, μια που πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες reviewers.

Η αναμονή πάντως έχει φτάσει στο τέλος της, αφού το νέο site αποκαλύπτεται σήμερα, 1η του Δεκέμβρη. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές απέχουμε λίγες ώρες από τα αποκαλυπτήρια αλλά πιθανότατα την ώρα που εσείς τις διαβάζετε μπορείτε να κάνετε click εδώ για να δείτε τη νέα ψηφιακή μορφή του Comics Journal.