“Από Tο Yellow Kid Στον Conan”: Έκθεση Original Art Στο Comicdom Con Athens 2010
filed under comicdom, events, featured, newsroom, press releases, us comicsΗ Ιστορία των Αμερικανικών comics περνά μπροστά από τα μάτια μας, μέσα από τα έργα που περιλαμβάνονται στην Έκθεση “Από το Yellow Kid στον Conan”, η οποία θα φιλοξενηθεί φέτος, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2010.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις comics που παρουσιάζονται ποτέ σε Ευρωπαϊκό κοινό, με συμμετοχές σπουδαίων δημιουργών όπως οι Neal Adams, Carl Barks, Milton Caniff, Howard Chaykin, Winsor McCay, Todd McFarlane, Roy Thomas, Art Spiegelman, Walt Kelly και πολλοί άλλοι.
Πασίγνωστοι ήρωες, από τον Mickey Mouse, τον Dick Tracy και τον Prince Valiant, έως τον Conan, τον Spider-Man και τον Swamp Thing, ζωντανεύουν μέσα από τα τριάντα ένα πρωτότυπα έργα που θα στολίσουν τους τοίχους της γκαλερί Νίκος Χατζηκυριάκος Γκίκας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
Η έκθεση “Από το Yellow Kid στον Conan” διοργανώνεται από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με το Billy Ireland Cartoon Library and Museum του Ohio State University. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 16 Απριλίου 2010, την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Comicdom Con Athens 2010. H έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 16 Μαΐου 2010.
2 Comments
share this post
print this post
recent posts
- THOR: THE MIGHTY AVENGER #1-2
- FUMETTO STATUES
- KINGYO USED BOOKS Vol. 1
- INTERVIEW CORNER #10: David Hine
- Back From Holiday!
- PREVIEWS PICKS (AUG 2010): Merchandise
- PREVIEWS PICKS (AUG 2010): Manga
- PREVIEWS PICKS (AUGUST 2010): The “Blue” Pages
related posts
same author
- FUMETTO STATUES
- Back From Holiday!
- Switching To Summer Mode!
- OLD CITY BLUES Webcomic
- MISERY CITY Από Το Βασίλη Γκογκτζιλά
- ΧΑΚΙ ΧΑΪΚΟΥ: ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ
- Διαγωνισμός Εξωφύλλου Κόμικς Spawn Tales
- Νέο Solaris Customers Day











ωραία ιδέα. πρωτότυπα έργα κιόλας… σούπερ.