Βραδιά-Αφιέρωμα Στο BONE Tου Jeff Smith

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 5 χρόνια του ιστότοπου comicdom.gr, η Comicdom Press, η Jemma Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σας προσκαλούν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Bone του Jeff Smith.

ΜCartoonist-DVD-Cover_383ε αφορμή την παρουσίαση του Bone Τόμος 5: Ροκ Τζόου Άρχοντας των Ανατολικών Συνόρων από τη Jemma Press, ο Αλέκος Παπαδάτος, σχεδιαστής comics, η Λήδα Τσενέ, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Comicdom Press και o δημιουργός comics Σπύρος Δερβενιώτης, θα μιλήσουν για το Bone και τον δημιουργό του, Jeff Smith.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προβολή στη χώρα μας του ντοκιμαντέρ The Cartoonist: Jeff Smith, Bone and the Changing Face of Comics. Στο διάρκειας 76 λεπτών ντοκιμαντέρ, το comic Bone, έργο ζωής του Jeff Smith, μπαίνει στο μικροσκόπιο σημαντικών συναδέλφων του, δημιουργών comics, όπως μεταξύ άλλων ο Terry Moore, ο Paul Pope και ο Harvey Pekar.

BONE5_covers_72BONE ΤΟΜΟΣ 5: ΡΟΚ ΤΖΟΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Συγγραφέας / Σχέδιο : Jeff Smith

Μετάφραση: Ηρώ Τσάκα

O Φόουν και ο Σμάιλι Μπόουν προσπαθούν να επιστρέψουν ένα μικρό αγριοπόντικα στα βουνά. Εκεί συναντούν ακόμα έναν αντίπαλο: το πανούργο και πανίσχυρο λιοντάρι του βουνού, Ροκ Τζόου.

Για τη σειρά κόμικς που έχει γοητεύσει πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές σε όλο τον κόσμο το περιοδικό Time αναφέρει: «Μια από τις δέκα καλύτερες εικονογραφημένες ιστορίες όλων των εποχών».