Νέες Εκδόσεις Comicworld Για Τα Χριστούγεννα

Για τη φετινή εορταστική περίοδο, οι εκδόσεις Comicworld έχουν ετοιμάσει μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδόσεις, για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Mάθετε περισσότερα στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Comicworld_ShiSHI: Black, White & Red

Σενάριο: Tom Sniegoski
Μολύβια, μελάνια και washtones: J.G. Jones
Χρώμα: Tom Chu & Murton Bewry
Εξώφυλλο: J.G. Jones
Έγχρωμο 56 σελίδες
ISBN: 978-960-89597-8-1
Τιμή: 6,50 €

Η Άνα Ισικάβα ποτέ δεν είχε μια φυσιολογική ζωή. Γεννημένη στο Κιότο της Ιαπωνίας, ανατράφηκε ως πιστή Καθολική από την Αμερικανίδα μητέρα της. O Ιάπωνας παππούς της, όμως την εκπαίδευσε στην τέχνη της πολεμικής του φατριάς τους σοχέι, ώσπου έγινε αρκετά θανάσιμη για να καταφέρει να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα της από το χέρι ενός αφεντικού της Γιακούζα. Κρυμμένη πίσω από την κόκκινη και λευκή μπογιά του προσώπου της, η Άνα χτύπησε τον δολοφόνο του πατέρα της με τόση θηριωδία που έγινε γνωστή ως “SHI” – η ιαπωνική λέξη για τον “θάνατο”.

Σε αυτή ιστορία η Shi έρχεται αντιμέτωπη με ένα αρχαίο διψασμένο για εκδίκηση φάντασμα, το οποίο έχει καταλάβει το σώμα ενός φίλου της. Ποιός είναι ο Βασιλιάς των Αρουραίων και η ιστορία πίσω από τους φρικιαστικούς σκοπούς του;

Ο Tom Sniegoski (Punisher, Batman), που είναι υπεύθυνος για το σενάριο, και ο J. G. Jones (Wanted, Final Crisis), που είναι υπεύθυνος για το καλλιτεχνικό κομμάτι του κόμικ, σε αυτή την ιστορία μας παρουσιάζουν ένα καλλιτεχνικό πείραμα με την βοήθεια της περιορισμένης παλέτας των χρωμάτων μαύρο, κόκκινο και λευκό. Το δημιουργικό αποτέλεσμα αυτή της συνεργασίας μας παρουσιάζεται σε αυτό τον τόμο και είναι πραγματικά μοναδικό.

Για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την Shi ακολουθήστε το site

Το κόμικ Shi: Μαύρο, Λευκό και Κόκκινο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Comicworld σε περίπτερα και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

 

 

Comicworld_GalaxiaGalaxia: Τα φτερά του Κρόνου
Δημιουργός: Μάνος Λαγουβάρδος
Έγχρωμο 144 σελίδες
ISBN: 978-960-98627-3-8
Τιμή: 12.90 €

Στο μέλλον, η Γη έχει κατορθώσει να ανακάμψει μετά από τους μακρόχρονους εμφύλιους πολέμους της και την μεγάλη κοσμο-καταστροφή της μαγνητικής καταιγίδας. Οι χρυσοί αιώνες ακολούθησαν, και τώρα η ανθρωπότητα απολαμβάνει τους καρπούς του πολιτισμού της έχοντας αποικήσει και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, στις περίφημες ιπτάμενες ηπείρους του Κρόνου και τις φουτουριστικές μεγαλούπολεις του Ουρανού. Κάποιοι άνθρωποι όμως, με ικανότητες που μόνο λίγοι μπορούν να κατανοήσουν, επωφελούνται από τις άγριες συνθήκες που επικρατούν μεταξύ των τριών πλανητών της Ομοσπονδίας, και στέκονται έτοιμοι για να προκαλέσουν κακό. Μόνο μια δύναμη ανώτερη είναι ικανή να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που προσπαθούν να διαταράξουν την φυσική γαλήνη του κόσμου και να επαναφέρει την αρμονία.

Σε αυτό τον πρώτο τόμο της ιστορίας μεταφερόμαστε στον Κρόνο και παρακολουθούμε τις περιπέτειες του ανήσυχου αγρότη Τζάνους, ενός μοναχικού και αντικοινωνικού Κρόνιου, που έχει χάσει τους γονείς του από μικρός. Διαρκώς κατηφής και εσωστρεφής, έχει αποκτήσει τον τίτλο του “τρελού” από τους συγχωριανούς του. Οι μόνοι που τον συμπαθούν και προσπαθούν μάταια να του αλλάξουν συμπεριφορά είναι ο Σάιφεν, ένας καλόκαρδος μυλωνάς, και η Ίζαμπελ, μια γλυκιά χωριατοπούλα. Σύντομα όμως, η ζωή στο χωριό θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή…

O Μάνος Λαγουβάρδος είναι ένας νέος Έλληνας σκιτσογράφος, με εμπειρία στον χώρο της εικονογράφησης βιβλίων και της διαφήμισης. Τον Μάνο Λαγουβάρδο τον γνωρίσαμε από τον πανελλήνιο διαγωνισμό κόμικ του “9” της Ελευθεροτυπίας, όπου τιμήθηκε με τον 1ο Έπαινο. Από τις Εκδόσεις Comicworld έχει εκδοθεί η ιστορία του “Choose Your Class” στον τόμο 24 Hour Comics Day Hellas 2008. H Galaxia είναι ένα πραγματικά μεγαλεπήβολο project που έχει ορίζοντα να ολοκληρωθεί στους 20 τόμους. Για να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο
της Galaxia ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: http://galaxiacomic.blogspot.com/

Το comic “Galaxia: Τα φτερά του Κρόνου” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Comicworld σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και περίπτερα.

 

 

Comicworld_GrimmsMangaGrimm’s Manga
Δημιουργος: Κey Ishiyama
A/M 168 σελίδες
ISBN: 978-960-98627-4-5
Τιμή: 8,90 €

Διαβάστε μια διαφορετική εκδοχή των παραμυθιών των αδελφών Γκριμμ όπου η Kei Ishiyama αλλάζει ρόλους σε γνωστούς χαρακτήρες. Εδώ, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Λύκος έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν ζευγάρι, η Ραπουνζέλ ενδέχεται να αλλάξει φύλο, ενώ ο Χένσελ είναι ένας μικρός ναρκισιστής που εξαρτάται από τη Γκρέτελ για να επιβιώσει. Μαζί τους, Oι Δώδεκα Κυνηγοί και Tα Δυο Αδέλφια αποκτούν… άλλη διάσταση.

Εγγυημένα, πρόκειται για ιστορίες Ρομαντισμού, Κωμωδίας και Περιπέτειας όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

Το manga περιλαμβάνει τις ιστορίες:

H Κοκκινοσκουφίτσα
Ραπουνζέλ
Χένσελ και Γκρέτελ
Οι Δώδεκα Κυνηγοί
Τα Δύο Αδέλφια 1ο μέρος
Τα Δύο Αδέλφια 2ο μέρος

Σύντομα θα ακολουθήσει και το Grimm’s Manga vol.2.

 

 

Τραγουδώ & Μαθαίνω Αγγλικά
Δημιουργός: ABC Melody
Έγχρωμο σκληρόδετο βιβλίο 24 σελίδων συνοδευόμενο από CD
ISBN: 978-960-98627-1-4
Τιμή: 13.90 €

Τραγουδώ & Μαθαίνω Γαλλικά
Δημιουργός: ABC Melody
Έγχρωμο σκληρόδετο βιβλίο 24 σελίδων συνοδευόμενο από CD
ISBN: 978-960-89597-9-8
Τιμή: 13.90 €

Τραγουδώ & Μαθαίνω Ισπανικά
Δημιουργός: ABC Melody
Έγχρωμο σκληρόδετο βιβλίο 24 σελίδων συνοδευόμενο από CD
ISBN: 978-960-98627-0-7
Τιμή: 13.90 €

Comicworld_Sing_And_Learn

Οι Eκδόσεις Comicworld παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο project αφιερωμένο στην παιδική ηλικία και στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Μια νέα και μοναδική ιδέα που εισάγει τα παιδιά σε γλώσσες και κουλτούρες μέσω τραγουδιών! Αναπτυγμένη από την ABC Melody, έναν πρωτοποριακό εκδοτικό που ειδικεύεται στην παιδική ηλικία, τα βιβλία ΤΡΑΓΟΥΔΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ διασκεδάζουν και δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να τραγουδούν και να μαθαίνουν με τον δικό τους ρυθμό ενώ παίζουν. Τα βιβλία περιλαμβάνουν 24σέλιδο εικονογραφημένο λεξιλόγιο, τους στίχους των τραγουδιών στα Ελληνικά, μουσικό CD 58 λεπτών με 10 αυθεντικά κομμάτια και τις instrumental εκδοχές τους.

Οι εκδόσεις Comicworld κυκλοφορούν τρία διαφορετικά βιβλία ΤΡΑΓΟΥΔΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ, αφιερωμένα στην εκμάθηση της αγγλικής, της ισπανικής και την γαλλικής γλώσσας.

Για να μάθετε περισσότερα για την μέθοδο εκμάθησης ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: http://www.abcmelody.com/en/Series.aspx

Τα βιβλία Τραγουδώ & Μαθαίνω Αγγλικά, Τραγουδώ και Μαθαίνω Ισπανικά και Τραγουδώ & Μαθαίνω Γαλλικά κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Comicworld σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.