O D’Israeli στο Comicdom Con Athens 2010

Μετά τον John Romita Jr. και τον Mike Carey, στη guest list της φετινής διοργάνωσης προστίθεται και ο σχεδιαστής comics, inker και colorist, D’ Israeli.

Ο D’Israeli, κατά κόσμο Matt Brooker, εργάζεται από το 1988 ως σχεδιαστής comics, inker και colorist.

Στην αρχή της καριέρας του συμμετείχε στη σημαντική ανθολογία DEADLINE, αρχικά με το strip TIMULO και αργότερα με το FATAL CHARM, ενώ σε συνεργασία με τον Warren Ellis, δημιούργησε, για το περιοδικό BLAST!, τον χαρακτήρα LAZARUS CHURCHYARD.

Την ίδια περίπου εποχή, έκανε κάποια τεύχη για το MISTER X στη Vortex, ενώ αργότερα ανέλαβε colorist στο MIRACLEMAN των Neil Gaiman και Mark Buckingham. Εργάστηκε ως inker σε τεύχη του SANDMAN και συμμετείχε σε πολλά από τα BIG BOOKS της Paradox Press.

Έχει δουλέψει ως inker στο KILL YOUR BOYFRIEND του Grant Morrison, ενώ έχει συνεργαστεί και με το συγγραφέα Ian Edginton, σε μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Batman. Επίσης, έχει δουλέψει στις σειρές KINGDOM OF THE WICKED και SCARLET TRACES, καθώς και σε μια διασκευή του THE WAR OF THE WORLDS για την Dark Horse.

Τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει πολλές νέες σειρές για το 2000AD και το JUDGE DREDD MEGAZINE, μεταξύ των οποίων το LEVIATHAN και το STICKLEBACK (με τον Ian Edginton), αλλά και το XTNCT με τον Paul Cornell, ενώ έχει δουλέψει και σε άλλες σειρές όπως το LOW LIFE, το THE VORT, το FUTURE SHOCKS και το JUDGE DREDD. Το 2007, βραβεύτηκε ως favorite inker στα βρετανικά Eagle Awards.

Πριν από δύο χρόνια, ήταν υπεύθυνος για το χρωματισμό του εξωφύλλου που σχεδίασε ο Mark Buckingham για τον κατάλογο του Comicdom Con Athens 2008.