Comic-Related News/Τhingies

Όπως επιβεβαιώθηκε χθες απο το AICΝ, ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Spider-Man (είναι reboot του franchise και όχι συνέχεια) θα είναι ο Mark Webb.

Ο Webb έχει σκηνοθετήσει το 500 DAYS OF SUMMER και αρκετά video-clips για γνωστά συγκροτήματα, όπως οι My Chemical Romance, οι Evanescence και οι Green Day. Ήδη οι fans στο internet γκρινιάζουν σχετικά με το ότι πρόκειται να δουν ακόμη ένα origin story του γνωστού ήρωα…

H νέα τηλεοπτική σειρά HUMAN TARGET (βασισμένη στο ομότιτλο comic της DC) δε φαίνεται να ενθουσιάζει κοινό και κριτικούς, μιας και βασίζεται σε φθηνά εφφέ και εκρήξεις και ως προς το σενάριο είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. (Βέβαια, για μερικούς, αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι για τους οποίους απλώς ΠΡΕΠΕΙ να δουν τη σειρά!) Διάβασα ένα πολύ διασκεδαστικό σχόλιο της WASHINGTON POST, που έλεγε ότι το HUMAN TARGET μοιάζει λες και είναι φτιαγμένο από κομματάκια που ξέμειναν από το MAGNUM P.I. και είχαν ξεχαστεί κάπου. (Δεν μου ακούγονται καθόλου περίεργα όλα αυτά για σειρά του Fox.)

Ο σκηνοθέτης του επερχόμενου κινηματογραφικού GREEN LANTERN, Martin Campbell, δήλωσε ότι η παραγωγή μιλάει με τον Μark “Lord Blackwood from Sherlock Holmes” Strong, σχετικά με το ρόλο του Sinestro. Και επειδή δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό, ιδού ένα πρόχειρο promo του Sinestro: