Δελτίο Τύπου: Διαγωνισμός Κόμικς «Το Ποντίκι». Εκδήλωση – Συζήτηση για τα Κόμικς

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Κόμικς με τίτλο: «Ξένοι στην ίδια πόλη», η εφημερίδα «Το Ποντίκι» διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Τα ελληνικά κόμικς και το κοινό τους». Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί…

Δελτίο Τύπου: Διαγωνισμός κόμικς «Το Ποντίκι»

Εκδήλωση –συζήτηση για τα κόμικς στο Public Συντάγματος

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010, 11:00, 5ος Όροφος

Η εφημερίδα «Το Ποντίκι» στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Κόμικς με τίτλο: «Ξένοι στην ίδια πόλη» διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Τα ελληνικά κόμικς και το κοινό τους» σε συνεργασία με τη σχολή σκίτσου «Ορνεράκη» και το Public Συντάγματος.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Απόστολος Δοξιάδης (συγγραφέας), ο Σταμάτης Κραουνάκης (μουσικός), ο Σπύρος Ορνεράκης (σκιτσογράφος) και ο Αλέκος Παπαδάτος (δημιουργός κόμικς). Από το «Ποντίκι» την κουβέντα θα συντονίζουν ο Γιάννης Κουκουλάς (δημοσιογράφος) και ο Soloup (σκιτσογράφος).

Ταυτόχρονα με τη συζήτηση, οι μαθητές της σχολής Ορνεράκη, αλλά και όσοι επιθυμούν, θα συμμετέχουν στην κατασκευή ενός ‘flip comic’ (συνειρμικό κόμικ, όπου ο καθένας προσθέτει στην ιστορία το δικό του καρέ) .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Café του Public, στο Σύνταγμα, στον 5ο όροφο, το πρωί της Κυριακής 7 Μαρτίου στις 11:00.

«Το Ποντίκι»

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό: www.topontiki.gr