JMS On SUPERMAN & WONDER WOMAN

Είναι πλέον επίσημο.

Την Δευτέρα η DC ανακοίνωσε μέσα από το blog της ότι ο J. Michael Straczynski θα είναι ο νέος συγγραφέας των SUPERMAN και WONDER WOMAN. Έτσι, μετά από το one off SUPERMAN: EARTH ONE που ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες και που θα κάνει μαζί με τον Shane Davis, του δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει και σε ένα ongoing series με τον αρχετυπικό υπερήρωα. Η αρχή θα γίνει τον Ιούλιο με τα SUPERMAN #701 και WONDER WOMAN #601 και ο Straczynski δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος, μιας και ο Superman είναι ο χαρακτήρας που πάντα ονειρευόταν να γράψει.

Λίγο αργότερα ανέβηκε στο blog της DC και ένα κείμενο του Straczynski με τίτλο No Limits, όπου μιλά για το γιατί οι Superman και Wonder Woman είναι τόσο σημαντικοί και που κάνει κάποιες νύξεις για το τι σκέφτεται να κάνει στο run του:

…we’re going to be looking more closely at how Wonder Woman appears, and functions, and her role in the DCU… and what we have planned will, we hope, come across as dynamic and powerful as she deserves to be.

…we plan to bring Superman back to his roots, to really explore who he is… how he sees us, and how we see him, in a much more personal way than we’ve seen in a while.

Η δική μου σύντομη άποψη είναι πως μια ιδέα για το τι σκέφτεται και τι σχεδιάζει για τους δυο αυτούς χαρακτήρες μπορεί και να έχουμε πάρει από το run του στο πολύ καλό SUPREME POWER, ενώ αυτό που με προβληματίζει κάπως είναι η δήλωση του:

The Superman symbol is Kryptonian for No Limits.

Θα κρίνουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα…