1/6 Black Widow Limited Edition

Όχι, δεν  ξέχασα την αγαπημένη πολλών Scarlett Johansson, αλλά για ποια ερμηνεία να πω; Τίποτα παραπάνω από ένα οφθαλμόλουτρο, που όταν έρθει η ώρα, ρίχνει άντρες τέζα – με τον τρόπο της.

Αυτά είχε πει ο Γιώργος Χατζηκωστής στο review του Iron Man 2 για την Scarlett. Η ταινία φάνηκε να μην σας αρέσει πολύ (λέω “σας” γιατί δεν την έχω δει ακόμα και κατ’ επέκταση δεν εκφέρω άποψη), αλλά η Scarlett Johansson μας αρέσει έτσι δεν είναι; Οι τύποι στην Hot Toys (η οποία μας είχε φέρει την Silken Floss λίγους μήνες πριν)  σκέφτηκαν όλους αυτούς που θα ήθελαν μια Black Widow/Scarlett Johansson όλο δική τους και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Κάντε κλικ στην εικόνα να την δείτε "ανθρώπινα"

Είπατε τίποτα; Η Scarlett θα έχει ύψος περί τα 28 εκατοστά και πάνω από 28 αρθρώσεις, ενώ θα είναι διαθέσιμη κατά το τέλος του 2010. Μπορείτε να  κάνετε μια βόλτα από το site της Hot Toys για να διαβάσετε τα πλήρη specs ή να χαζέψετε ακόμα μερικές φωτογραφίες παρακάτω.

Κλικ λέμε...

Αν θέλετε να την απολαύσετε μετά μουσικής, σας έχουμε και video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=euoV3eScPnI[/youtube]

Όπως είπε κάποιος πολύ σοφός πλην αλκοολικός, αν στην Real Dolls είχαν την τεχνολογία της Hot Toys, ο πολιτισμός θα εξαφανιζόταν…