PREVIEWS PICKS (AUG 2010): Merchandise

Αν έχω κάνει σωστά τους υπολογισμούς μου, την ώρα που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, εγώ θα είμαι στο Terra Vibe και θα περιμένω να βγει ο Serj Tankian. Το ότι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, όμως, σημαίνει ότι δεν είστε εδώ μαζί μου, κατ’ επέκταση σημαίνει ότι έχω χρέος να σας δώσω μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να γίνει σε λίγο. Συνεχίζοντας, λοιπόν, την παράδοση που αυθαίρετα έμπασα από την κερκόπορτα του Comicdom, είναι ώρα για ένα μουσικό διάλειμμα:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k8BkvWc0aZ8[/youtube]

Σε περίπτωση που το video εξαφανιστεί, μπορείτε να πάτε να κάψετε τα κεντρικά της MGM που είναι φραγκοφονιάδες και αποφάσισαν ότι το επίσημο video του Empty Walls προορίζεται μόνο για την Αμερική και το κόβουν οπουδήποτε αλλού. Α, ρε proxy που σας χρειάζεται…

Μετά το ευχάριστο αυτό διάλειμμα, μπορούμε να περάσουμε στις κυκλοφορίες αυτού του μήνα, ο οποίος, παραδόξως, είχε μερικά πολύ πολύ ωραία πραγματάκια. Το “παραδόξως” πάει στη μόνιμη γκρίνια μου τους τελευταίους μήνες, για το ότι τα περιεχόμενα του PREVIEWS γίνονται ολοένα και φτωχότερα.

BATMAN BLACK & WHITE STATUE: THE JOKER BY LEE BERMEJO
DC DIRECT
($80 – p.136)

Η σειρά BLACK & WHITE της DC έχει παρουσιάσει μερικά πολύ όμορφα αγάλματα, κατά καιρούς. Ένα από αυτά είναι και του Joker που βλέπετε στην φωτογραφία. Σχεδιασμένο από τον Lee Bermejo και σμιλεμένο (σας παρακαλώ, βρείτε μου μια άλλη λέξη για το sculpted) από τον Jean St. Jean (όχι πονηρούλη, όχι Jean Val Jean!) το εν λόγω άγαλμα έχει ύψος περί τα 18cm, είναι ασπρόμαυρο (duh) και είναι από το graphic novel THE JOKER, των Brian Azzarello και Lee Bermejo. Θα σας ενδιέφερε να μάθετε, φαντάζομαι, ότι πρόκειται για περιορισμένη έκδοση (αν και δεν μας λέει πόσα κομμάτια θα βγουν σε παραγωγή) και ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2011.

SHAUN OF THE DEAD: TROMPE SHAUN WHITE T-SHIRT.
(MED-XL: $19.99/XXL: $21.99 – p.367)

Σίγουρα δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε ένα t-shirt με τυπωμένο ένα πουκάμισο. Αυτή τη φορά, όμως, δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε πουκάμισο, αλλά για αυτό που φορούσε ο Shaun στην ομώνυμη ταινία. Παρατηρήστε, έχει και ταμπελάκι με το όνομά του.  Ακόμη και αν δεν έχετε δει την ταινία (ποτέ δεν είναι αργά), φανταστείτε πόσο δημοφιλείς θα είστε, αν εμφανιστείτε με αυτό το μπλουζάκι στο επόμενο meeting της εταιρείας σας! Tip: Σίγουρα θα το βρείτε πολύ φθηνότερο κάπου αλλού…

Μια μικρή παρένθεση για τους fans του Frank Frazetta: Η Dark Horse, στη σειρά Dark Horse Deluxe, έχει μερικά ωραία, πλην πανάκριβα, αγαλματάκια. Ρίξτε μια ματιά εδώ για την SUN GODDESS. Κάπου εκεί θα βρείτε και τα υπόλοιπα.

MICHAEL JACKSON 10-INCH COLLECTOR FIGURES
(PI – p.390)

Ακόμη και μετά το θάνατό του, ο Michael Jackson παραμένει, από ότι φαίνεται, χρυσωρυχείο. Εδώ έχουμε δυο φιγούρες, μία από το Thriller (αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία), ενώ η άλλη είναι από το video clip του Billie Jean. Από ότι μας πληροφορεί το PREVIEWS, οι εν λόγω φιγούρες έχουν λάβει έγκριση πιστότητας από τον μακαρίτη, ενώ έχουν 37 αρθρώσεις και τα ρούχα τους είναι από ύφασμα. Η τιμή τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά μια βόλτα στο eBay, μου είπε ότι θα είναι γύρω στα $50. Φαντάζομαι ότι αν κάποιος είναι συλλέκτης, θα ενδιαφέρεται για αυτή την κυκλοφορία.

Θα ήθελα, στο σημείο αυτό, να ζητήσω συγγνώμη από τους fans του STAR WARS, οι οποίοι μπορεί να περίμεναν να δουν κάποια καινούρια κυκλοφορία. Κάθε μήνα, το PREVIEWS είναι γεμάτο από STAR WARS merchandise και πραγματικά, χάνω τη μπάλα για το τι αξίζει, ενδεχομένως, να παρουσιαστεί και τι όχι. Βασίζομαι, λοιπόν, στο ότι κάποια στιγμή θα βρω κάτι που θα με κάνει να αναφωνήσω: “Ω, ναι, αυτό πρέπει να το βάλω!”

SATANA MINI BUST
BOWEN DESIGNS/MARVEL
($60 – p. 398)

Η MARVEL μας φέρνει αυτό το μήνα μερικά ωραία πραγματάκια, που θα κάνουν το πορτοφόλι μας σημαντικά ελαφρύτερο. Εδώ βλέπετε την Satana, το ένα από τα δυο παιδιά που ο Έξω-Από-Δω “χάρισε” στην καημένη τη Victoria Wingate. Το δεύτερο, ο Daimon Hellstorm, κυκλοφορεί επίσης από την Marvel και τη Bowen Designs. Το bust της Satana θα είναι περίπου 15cm και είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο. Αν δεν το κάνατε ήδη, πηγαίνετε μια βόλτα από το site της Bowen Designs, για να δείτε και τι άλλο σκοπεύουν να βγάλουν το προσεχές διάστημα.

DOCTOR WHO: THE ELEVEN DOCTORS ACTION FIGURE COLLECTOR SET
($119 – P.413)

Αυτό το μήνα, θα κλείσω με κάτι για τους fans του DOCTOR WHO. Όχι ένας, αλλά και οι έντεκα δόκτωρες, σε μια συσκευασία, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Όποιος κι αν ήταν ο αγαπημένος σας, υπάρχει σε αυτή τη συλλογή, η οποία πρέπει να πω ότι είναι σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Α, και αν αποφασίσετε να την αποκτήσετε, προτιμήστε κάπου από Αγγλία. Η τιμή που γράφω είναι αυτή του PREVIEWS, η οποία, φυσικά, περιλαμβάνει και το κόστος εισαγωγής.