BERSERK: Ανακοινώθηκε Νέο Anime!

Φήμες. Συνήθως πρόκειται για λόγια που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα χωρίς να είναι διασταυρωμένα. Λέω συνήθως γιατί υπάρχουν και φήμες άλλου είδους, αυτές που δεν κυκλοφορούν απλά, αλλά διαδίδονται σκόπιμα και έχουν στόχο να πλήξουν ένα άτομο. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς έχετε εμπειρία από πρώτο χέρι, καταλαβαίνετε απόλυτα για τι πράγμα μιλάω και δεν χρειάζεστε κάποια άλλη εξήγηση, έτσι δεν είναι;

Γι’ αυτό λοιπόν, θα μιλήσουμε σήμερα για τις άλλες φήμες. Αυτές που απλά δεν έτυχε να διασταυρωθούν από πουθενά και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, πολλές φορές για χρόνια. Για παράδειγμα αυτές που κυκλοφορούσα κι εγώ ένα χρόνο πριν. Εκείνες οι φήμες λοιπόν, δεν είναι πλέον φήμες!

Αν για κάποιο λόγο δεν διαβάσατε τον τίτλο αυτού του post,  αν για κάποιον άλλο λόγο δεν κάνατε κλικ στο παραπάνω link και τέλος η εικονίτσα πάνω αριστερά δεν σας είπε κάτι:

Ανακοινώθηκε νέο anime project για την σειρά του Kentaro Miura, BERSERK.

Με την κυκλοφορία του 35ου τόμου του manga, ανακοινώθηκε και το νέο project, χωρίς πολλές πληροφορίες. Για την κυκλοφορία του τόμου, προβλήθηκαν τέσσερα τηλεοπτικά teaser, στα οποία αφηγητής δεν είναι άλλος από τον Gakt, πολύ γνωστό τραγουδιστή, ηθοποιό και τρελό fan του BERSERK. Τα τέσσερα αυτά spot, αλλά και μια web only εκδοχή, μπορείτε να δείτε στο site του Young Animal. Την στιγμή που γράφεται αυτό το post, έχουν δημοσιευτεί τα 3 από τα 5 spot, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι όλα προσβάσιμα (4 και 5 Οκτωβρίου σύμφωνα με το site).

Επίσης,  ο σκηνοθέτης Hiroyuki Kitakubo (μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στα AKIRA και BLOOD THE LAST VAMPIRE), έγραψε στο twitter του ότι άκουσε πως το studio Studio 4°C θέλει να κάνει το νέο anime full CG και μάλλον προσπαθούν να φτιάξουν ένα in-house, motion capture studio.

Θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο καιρό ακόμα υπομονή, μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες, αλλά είναι επιτέλους γεγονός…