Αποχαιρετιστήριο Bazaar στο Comicworld Χαλανδρίου

Το Comicworld Χαλανδρίου κλέινει τις πόρτες του και ο ιδιοκτήτης, Ευθύμης Κωλέτσης, μας προσκαλεί όλους στο αποχαιρετιστήριο Closing Bazaar…

CLOSING BAZAAR COMICWORLD ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μετά από 5,5 χρόνια το Comicworld Χαλανδριου κλείνει και σας αποχαιρετά. Προσωπικοί λόγοι σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο αποχαιρετισμός θα γίνει με τον τρόπο που τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει, με ένα Closing Bazaar με εκπτώσεις που θα φτάνουν στο 70% σε όλα τα προϊόντα (comics, manga, action figures, statues, busts, figurines, trading cards) του καταστήματος! Βεβαίως αυτό δεν θα σημάνει την παύση των υπολοίπων δραστηριοτήτων το Comicworld. To Comicworld Κορυδαλλού θα συνεχίσει να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, το www.comicworld.gr θα συνεχίσει να σας ενημερώνει και φυσικά οι Εκδόσεις Comicworld, στις οποίες θα συνεχίσω να συμμετέχω, θα συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτικά κόμιξ στους αναγνώστες τους.

Σας περιμένουμε όλους μέχρι το τέλος του μήνα για να σας αποχαιρετήσουμε και να σας προσφέρουμε για τελευταία φορά τις υπηρεσίες μας. Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τις αγορές στο Comicworld Χαλανδρίου και δεν ισχύουν για προπαραγγελίες και συνδρομές πελατών, καθώς και για αγορές μέσω του www.comicworld.gr.