Complete Timewasters…

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για να ξοδέψετε το χρόνο σας μπροστά στον υπολογιστή σας.

– Ξέρετε τι είναι το FANTASTIC FOUR No9 PROJECT; O Jason Young έχει ζητήσει από κάποιους ιδιαίτερα σημαντικούς δημιουργούς να δώσουν τη δική τους εκδοχή από σελίδες του 9ου τεύχους του FANTASTIC FOUR. Ανάμεσα στου συμμετεχοντες μπορείτε να βρείτε τους Jeffrey Brown (CLUMSY), James Kochalka, Nate Powell, Ron Rege Jr. , Anders Nilsen (BIG QUESTIONS) αλλά και τον Chester Brown (I NEVER LIKED YOU).

– Το Inkstuds είναι ένα από τα sites στα οποία μπορεί να βρεί κανείς κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Θα σας προτείνω την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε ο Frank Santoro (STOREYVILLE) από τους Kevin Huizenga (GANGES) και Jim Rugg (AFRODISIAC).

– O Richard Sala (DELPHINE, CAT BURGLAR BLACK) μου αρέσει πάρα πολύ και δε χάνω ευκαιρία να διαβάζω δουλειές του. Στο προσωπικό του blog ανεβάζει συχνά διάφορα πράγματα (εικονες, μικρές ιστορίες) που έχει κάνει στο παρελθόν και που δεν έχουν επανεκδοθεί. Έτσι ανέβασε και ολόκληρη την ιστορία του PSYCHO-RAMA που είχε κάνει πριν κάποια χρόνια για το BLAB.

– Έχω την αίσθηση πως και τις δυο-τρεις τελευταίες φορές που συνάντησα τη Λήδα Τσενέ μου είπε για το πόσο την εντυπωσίασε το ντοκιμαντέρ για τον Osamu Tezuka που βρίσκεται στο βιβλίο της Helen McCarthy, με τίτλο THE ART OF OSAMU TEZUKA: GOD OF MANGA. Οπότε ήμουν προετοιμασμένος όταν διάβασα το κείμενο του Dash Shaw (BOTTOMLESS BELLY BUTTON) με τις δικές του εντυπώσεις για το ίδιο ντοκιμαντέρ. Διαβάστε τις και εσείς και μετά πιστεύω πως θα σπεύσετε και εσείς να το αναζητήσετε.

– Ο Charles Burns (BLACK HOLE, X’ED OUT) έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα και συνέντευξη στο βελγικό Cobra.be Μπορείτε να τη δείτε εδώ (ευτυχώς η συνέντευξη είναι στα Αγγλικά).