Happy Harry’s Wonderful Blasphemy

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό ήθελα να επιστρέψω στο περίφημο (λέμε τώρα) Top 15 Cthulhu Comics, μια και ολοκληρώθηκε το Top 100 των ’90s. Για την ακρίβεια, σειρά είχε σήμερα το NEONOMICON (του οποίου διάβασα αισίως το #3), αλλά καθώς έκανα το πρωινό μου geek surfing, έπεσα πάνω σε κάτι άλλο που ήθελα να γράψω πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Περαιτέρω, επειδή νοιώθω πως έχει πέσει πολλή σοβαρότητα στο site τελευταία, δίχως άλλη καθυστέρηση σας παρουσιάζω το…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YDDHHrt6l4w[/youtube]

SATURDAY MORNING WATCHMEN

Ο Harry Partridge είναι ένας 23χρονος, ανεξάρτητος Βρετανός animator, ο οποίος απολαμβάνει να φτιάχνει video που παρωδούν και διακωμωδούν με ιδιαίτερη αγάπη τα ιερά και τα όσια των geeks, διάφορα fads, καθώς και τον εαυτό του. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε βλέποντας HE-MAN και THUNDERCATS, του αρέσουν τα video-games και τα manga, λατρεύει τον Alan Moore, αλλά δεν παύει να έχει συναίσθηση μιας κάποιας εγγενούς φαιδρότητας, τόσο του popular culture, όσο και των πιστών της ακολούθων. Κοινώς, δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του, ούτε εσάς, ούτε τους WATCHMEN, ούτε το ELDER SCROLLS (το OBLIVION είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever, περιμένω το SKYRIM σαν τρελός και ωστόσο έχω δει το συγκεκριμένο video του Happy Harry πάνω από 10 φορές), ούτε τον Tim Burton και τους Lordi (among others).

Ο Partridge κάνει μόνος του το animation, scoring και voice-acting στα video του, επιστρατεύοντας, ενίοτε, τη βοήθεια του Joyce Oder στο coloring. To πρόσφατο video αφορά το προαναφερθέν SKYRIM (δείτε πιο κάτω), κάποιες από τις δουλειές του έχουν προβληθεί από το BBC (όπως το JOHNNY DEPP IN BURTONLAND), ενώ τώρα δουλεύει πάνω σε μια ταινία μικρού μήκους , η οποία όπως λέει στο Newsground, είναι “gore-filled horror-comedy-monster-mash in the spirit of The Evil Dead, Fright Night, The Monster Squad...”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY[/youtube]

Για περισσότερo Happy Harry μπορείτε να πάτε εδώ.