FAN AWARD: Το Δικό Σας Βραβείο

Τα COMICDOM AWARDS είναι πια θεσμός για την ελληνική σκηνή των comics και αποτελούν τα μοναδικά βραβεία της εγχώριας αγοράς.

Στα πρώτα του βήματα τα COMICDOM AWARDS απονέμονταν με βάση την ψήφο του κοινού. Από το 2010 τα πράγματα άλλαξαν και έχει συσταθεί μια Ακαδημία που αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο και είναι αυτή που αποφασίζει για τα βραβεία.

Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι εσείς δεν έχετε τη δική σας ψήφο σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αντίθετα, η ψήφος σας έχει αξία για εμάς αφού υπάρχει ένα βραβείο που δίνει το δικαίωμα σε όλους τους φίλους της ελληνικής παραγωγής comics να πουν την άποψή τους και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους comic ή short story.

Πρόκειται για το Fan Award που είναι όχι μόνο μια ρομαντική ανάμνηση από τα πρώτα χρόνια των Awards αλλά και έκφραση της ανάγκης μας να δίνουμε χώρο και στη φωνή του κοινού. Γιατί και η δική σου ψήφος έχει αξία!

Την εικονογράφηση των COMICDOM AWARDS έχει επιμεληθεί ο Tomek

Ψήφισε, λοιπόν, και εσύ το καλύτερο ελληνικό comic ή short story Έλληνα δημιουργού, για τη χρονιά που πέρασε, και λάβε μέρος στην κλήρωση για τα δώρα που θα γίνει στην τελετή απονομής των βραβείων, στο COMICDOM CON ATHENS 2011.

Αν νιώθεις και εσύ όπως η μασκώτ εδώ δίπλα και δε μπορείς να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, μην το σκέφτεσαι.

Κατέθεσε την ψήφο σου εδώ μέχρι τις 11 Μαρτίου.