PREVIEWS PICKS (MAR 2011): Merchandise

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, ήθελα να έχω ένα t-shirt με το logo των THUNDERCATS. Θυμάμαι επίσης ότι πολλοί φίλοι μου τότε ήθελαν να έχουν ένα t-shirt με το logo των THUNDERCATS, αλλά τελικά δεν θυμάμαι κανέναν μας να το αποκτάει ποτέ. Παράξενο δεν είναι; Πολλά χρόνια αργότερα, όταν σχεδόν κανείς δεν θυμόταν ποιος είναι ο Jaga, γιατί βλέπετε είχαν πια “μεγαλώσει”, είχα αποφασίσει να φτιάξω ένα τέτοιο t-shirt και να με ρωτάνε όλοι πού κατάφερα και το βρήκα. Όταν, όμως, βρέθηκα μπροστά στη βιτρίνα του καταστήματος, στο οποίο θα πήγαινα να φτιάξω το t-shirt μου, το πρώτο πράγμα που παρατήρησα στη βιτρίνα ήταν αυτό το οποίο πήγαινα να ζητήσω! Αυτό που πίστευα ότι δεν θα έχει κανένας άλλος, τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κάτι που, όπως αποδείχτηκε, κυκλοφορούσε αρκετά σε κύκλους που σήμερα θα ονομάζαμε hipster, αλλά τότε δεν υπήρχε ακόμα ο όρος. Ακόμα και σήμερα, δεν έχω ένα t-shirt με το logo των THUNDERCATS…

THUNDERCATS: DISTRESSED LOGO PREVIEWS EXCLUSIVE BLACK T-SHIRT
(p. 367, $15.99 MED-XL $17.99 XXL)

Μπορεί εγώ να μην το πάρω, βλέπετε μερικές εμπειρίες μπορεί να σε επηρεάσουν, αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα, τώρα που οι THUNDERCATS έρχονται ξανά στο προσκήνιο, να αποκτήσετε αυτό το συλλεκτικό και περιορισμένης κυκλοφορίας t-shirt. Αν είχατε ποτέ κανένα γνωστό που στο στρατό είχε ψάξει και είχε βρει μια πολύ παλιά και ταλαιπωρημένη παραλλαγή να φοράει, ώστε να φαίνεται “παλιός”, καταλαβαίνετε τι σημαίνει το “distressed”. Εγώ να προσθέσω, ότι εκτός από το να σας κάνει να φαίνεστε σα να ήρθατε καρφί από τα 80’s, θα αντέξει πολύ περισσότερο τα πλυσίματα από ένα άλλο ρούχο. Με γειά σας βρε!

BETTY PAGE: “GIRL OF OUR DREAMS” BY DAVE STEVENS MINI STATUE

Η Dark Horse αυτό το μήνα κυκλοφορεί και ένα ωραιότατο mini statue της Betty Page. Νομίζω δηλαδή, γιατί ενώ το βλέπω στα Featured Items του merchandise section, δεν το βλέπω παραμέσα. Μάλλον κάποιος γραφίστας της Diamond, τραβάει τρελό ζόρι… Όπως και να’χει, πρόκειται για μια δημιουργία του Kent Melton, ο οποίος βασίστηκε για το γλυπτό του σε μια φωτογραφία του Dave Stevens, που υποψιάζομαι ότι είναι πολύ γνωστή γενικότερα. Στα ίντερνετς το βρήκα κοντά στα $150.

MY FIRST CTHULHU PLUSH
(p.389, $18.99)

Μακράν το καλύτερο δώρο για τους φίλους σας που απέκτησαν πρόσφατα μωράκι και πάντα σας κορόιδευαν που ασχολείστε ακόμα με αυτά τα “μικιμάου”. Με το που θα το έχει πάρει το μωράκι τους αγκαλιά και κάνουν το λάθος να σας ρωτήσουν τι ακριβώς είναι αυτό που τους πήρατε, θα δείτε να σχηματίζεται στα πρόσωπά τους μια έκφραση ανείπωτης αηδίας και τρόμου, που είναι πολύ φρικτή για να την περιγράψω. Μπορεί να μην σας ξαναμιλήσουν ποτέ, αλλά θα το έχετε καταδιασκεδάσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να το πάρετε για το δικό σας παιδάκι και να προκαλείτε την προαναφερθείσα έκφραση σε όλες τις θείες και τους θείους που θα σας ρωτήσουν τι είναι αυτό που παίζει το μωρό σας.

STAR WARS SILICON TRAYS
(p.485, $9.99)

Φανταστείτε πόσα geek-points θα πάρετε, όταν σερβίρετε τους φίλους σας και τα παγάκια τους έχουν το σχήμα του R2D2 ή του Han Solo, όπως είχε παγώσει στο carbonite. Ακόμα περισσότερους πόντους θα πάρετε όταν στο πάρτυ γενεθλίων της κορούλας/γιου σας σερβίρετε στα άλλα παιδάκια σπιτικές γρανίτες ή ζελεδάκια φτιαγμένα με αυτές τις φόρμες σιλικόνης. Και από την Kotobukiya παρακαλώ! Να δείτε που σε λίγο η Kotobukiya θα έχει ολοκληρωμένη σειρά κουζίνας.

BOWEN DESIGNS MARVEL HEROES
(p.400, $85 – $250)

Κλείνοντας, θα σας παρουσιάσω τέσσερα εκπληκτικά αγαλματάκια από την Bowen Designs, η οποία για τους τακτικούς αναγνώστες αυτής της στήλης (έχουμε άραγε τέτοιους;) είναι παλιά γνώριμη. Αυτό το μήνα, λοιπόν, η Bowen Designs μας φέρνει μια πολύ χορταστική ποικιλία από ήρωες της Marvel, με προσωπική αγαπημένη μου τη Spider Woman. Απολαύστε τις φωτογραφίες και γιατί όχι, χτυπήστε κάτι από αυτά.

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας πω ότι τα πράγματα της Bowen Designs γίνονται sold out πολύ γρήγορα, έτσι δεν είναι; Αν θέλετε κάτι από αυτά βιαστείτε…

Ραντεβού πάλι σε ένα μήνα.