Το Comicdom Con Athens 2011 Σας Περιμένει!

Οι πιο παρατηρητικοί από εσάς θα διαπιστώσουν ότι το τριήμερο 8-10 Απριλίου, δεν υπάρχει κανένα άρθρο αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας και θα αναρωτηθούν γιατί συμβαίνει αυτό. Από την άλλη, βέβαια, δεν είστε και τόσο παρατηρητικοί, αφού δε συνδυάσατε τα τόσα άρθρα που ανεβάζαμε αυτές τις ημέρες με την έναρξη του Comicdom Con Athens 2011, η οποία πραγματοποιείται σήμερα!

Η φετινή διοργάνωση, λοιπόν, ξεκινά επίσημα την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 5 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως και το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου. Το τριήμερο αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους διεθνείς καλεσμένους (Chris Ware, Sonia Leong, Luca Maresca, David Prudhomme, Bruno Brindisi, Andrew Farago, Shaenon K. Garrity και έξι Κουβανοί cartoonists και animators), να παρακολουθήσουν workshops, events και προβολές, να δουν από κοντά την έκθεση Batman: Yesterday And Tomorrow και να περιηγηθούν στο bazaar των εκδοτικών και comic shops.

I WANT YOU AT COMICDOM CON ATHENS 2011!

Και, φυσικά, οι μικροί φίλοι των comics θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να μάθουν, στο πλαίσιο του παιδικού προγράμματος της φετινής διοργάνωσης. Μην ξεχνάτε, τέλος, τα μοναδικά ελληνικά βραβεία comics, τα Comicdom Awards, τα οποία θα απονεμηθούν στο κλείσιμο της διοργάνωσης.

Επομένως, το να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, απλά σας στοιχίζει λεπτά μακριά από την ετήσια γιορτή των comics! Ρίξτε κάτι πρόχειρο πάνω σας, πάρτε μαζί τα comics που θέλετε να σας υπογράψουν οι καλλιτέχνες και ελάτε τώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22) – όλο και κάτι καλό θα συμβαίνει αυτή τη στιγμή!