Music from SPIDER-MAN: TURN OFF THE DARK

H Universal Music ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ, Music from SPIDER-MAN: TURN OFF THE DARK. Λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Spidey meets U2! Και αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή του μπλεγμένου στον ιστό του καθήκοντος υπερήρωα της Marvel, ακούστε το τραγούδι τους, “Rise Above”.

Είναι το πρώτο single από το album τους, Music from SPIDERMAN: TURN OFF THE DARK που περιλαμβάνει 14 τραγούδια που έγραψαν ο Bono κι ο The Edge (ο κιθαρίστας των U2) για την πιο φιλόδοξη και θεαματικότερη παραγωγή στην ιστορία του Broadway. Το πολυσυζητημένο μιούζικαλ Spider-Man: Turn Off the Dark που ανεβαίνει στις 14 Ιουνίου στο Foxwoods Theatre.

Ακούστε λοιπόν τους Bono & The Edge να (συμ)πρωταγωνιστούν μαζί με τον Reeve Carney –τον ηθοποιό που υποδύεται τον ;Aνθρωπο-αράχνη–  στο “Rise Above”, αλλά και σε άλλα τραγούδια του album και της παράστασης που ερμηνεύουν οι Jennifer Damiano (στο ρόλο της Mary Jane), T.V.Carpio (ως Αράχνη), Patrick Page (ως Πράσινος Καλικάτζαρος), συνοδεία  20μελούς ορχήστρας. Ακούστε τα τραγούδια τους και νιώστε το τσίμπημα που γέννησε τον ήρωα, όσο εκείνοι μας ξεναγούν στην πιο “Pop-up, Pop-Art Opera», όπως λέει ο Bono.

«Είναι δύσκολο να περιγράψεις τη μουσική του SPIDERMAN: TURN OFF THE DARK», σύμφωνα με τον The Edge. «’Eχει στοιχεία rock and roll, ψήγματα τσίρκου, πινελιές όπερας και μουσικού θεάτρου. Περιλαμβάνει τόσο διαφορετικά πράγματα, που όταν ξεκινούσαμε να γράφουμε τη μουσική και τα τραγούδια, δώσαμε ένα στοίχημα ότι θα φτάσουμε εκεί που ούτε καν φανταζόμαστε ποτέ πώς θα μπορούσαμε να πάμε. Και όντως, νομίζω ότι τα καταφέραμε!»

«Η μεγάλη δύναμη φέρνει και τεράστια ευθύνη», λέει ο Bono επικαλούμενος τη φράση-οδηγό του Spider-Man, «και μεις βάλαμε τα δυνατά μας να τα αποδείξουμε».

Track list

1. NY Debut
2. Boy Falls From The Sky
3. Rise Above
4. Picture This
5. I Just Can’t Walk Away (Say It Now)
6. Bouncing Off The Walls
7. Pull The Trigger
8. No More
9. DIY World
10. If The World Should End
11. Sinistereo
12. A Freak Like Me Needs Company
13. Rise Above 2
14.Turn Off The Dark

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL MUSIC