Νέα Σειρά Με Τίτλο AVENGING SPIDER-MAN Από Τους Zeb Wells & Joe Madureira

Κατά τη διάρκεια liveblog της Marvel, ανακοινώθηκε ότι τον Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει η νέα ongoing σειρά AVENGING SPIDER-MAN, σε σενάριο Zeb Wells και σχέδιο Joe Madureira, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και preview art!

Ο Zeb Wells ανέφερε ότι καθώς ο Dan Slott ασχολείται κυρίως με τη ζωή του Peter Parker στο AMAZING SPIDER-MAN, θέλησαν να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας σειράς που θα επικεντρώνεται στον Spider-Man ως υπερήρωα, αλλά και στους δεσμούς του με τους Avengers. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε το εγχείρημα ως τη “μηνιαία ταινία υπερ-δράσης του Spider-Man”, ενώ πρόσθεσε ότι οι ιστορίες θα συνδέονται τόσο με εκείνες της σειράς AMAZING SPIDER-MAN, όσο και με εκείνες της σειράς AVENGERS.

Στο πρώτο arc που θα διαρκέσει τρία τεύχη, θα δούμε τον Spider-Man και τον Red Hulk αντιμέτωπους με τον Mole Man, ενώ ο Madureira υποσχέθηκε ότι στο πρώτο τεύχος θα δούμε και όλους τους Avengers!

Η ιδέα για το AVENGING SPIDER-MAN, γεννήθηκε κατά τη θητεία του Wells στο AMAZING SPIDER-MAN, όταν και πρότεινε την επιστροφή της σειράς MARVEL TEAM UP. Η πρόταση τελικά απορρίφθηκε, αποτέλεσε όμως τη βάση για έναν τίτλο οι ιστορίες του οποίου θα είχαν αντίκτυπο και στον Spider-Man και στους Avengers.